Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze dingen doet elke Vlaardinger op dit moment

Door Carin van der Meij 23 maart 2020

Het is een gekke tijd: scholen zijn dicht, straten zijn leeg en een gezellig hapje en drankje met vrienden zit er op dit moment even niet in. Vlaardingers zitten voornamelijk thuis en dan is de vraag: hoe vermaken we ons? Deze vijf dingen heb jij afgelopen week vast en zeker gedaan.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Andere Vlaardingers steunen

coronahulp
Foto: indebuurt

Samen staan we sterk en daar zijn veel Vlaardingers het mee eens. De afgelopen week zijn er tal van toffe initiatieven tot stand gekomen om andere Vlaardingers een hart onder de riem te steken. Kijk maar:

coronahulp

Hartverwarmend: tientallen Vlaardingers bieden coronahulp aan

In deze tijden kunnen de Vlaardingers die in de risicogroep vallen wel wat coronahulp gebruiken.Deze...

Opruimen, schoonmaken en klussen in huis

Als je zoveel thuis bent, ontkom je er niet aan: het huis is toe aan een opknapbeurt. De badkamer heeft een grondige schoonmaak nodig, de zolder moet opgeruimd worden en dat schilderij wil je al weken ophangen. Grote kans dat dit soort klusjes massaal zijn gedaan in Vlaardingen.

Wandelen

lente
Foto: indebuurt Vlaardingen

Een rondje door de binnenstad, langs de Vaart of een ommetje door de wijk: je leert Vlaardingen in coronatijd op een andere manier kennen. Normaal kun je de puf niet vinden om een rondje te wandelen, maar door al dat binnen zitten snak je naar wat frisse lucht. Pas op: houd anderhalve meter afstand!

Thuis sporten

Foto: Lindsey Saenz/Unsplash

Nu alle sportscholen en verenigingen gesloten zijn betekent dat natuurlijk niet dat je geen beweging meer krijgt. Gelukkig doen Vlaardingse sportscholen en verenigingen er alles aan om te zorgen dat jij gewoon lekker thuis kunt sporten. Kijk maar:

4 x Zo zorgen Vlaardingse sportscholen ervoor dat je thuis in shape blijft!

Om verspreiding van het coronavirus te beperken zijn alle sportscholen gesloten. Maar dat betekent n...

Videobellen

Zeg eens eerlijk: heb jij ook nog nooit zoveel contact gehad met vrienden en familie als deze week? Vooral videobellen is hot and happening op dit moment. ’s Ochtends met je collega, tijdens de lunch even bijkletsen met je moeder en ’s avonds is het tijd voor een groepsessie met vrienden.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.