Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Merve opende een babyspa in Vlaardingen: ‘Baby’s vallen hier vaak in slaap’ (+ video)

Door Rinske Lichtendahl 10 juli 2020

Bubbelen in een jacuzzi en vervolgens genieten van een heerlijke massage. Klinkt goed, toch? Voor baby’s in Vlaardingen is dat nu ook mogelijk! Merve Cadirkaya (25) opende op 1 juli BabySpa Exclusive in de Fransenstraat. Ze vertelt ons er alles over. 

Merve is geboren en opgegroeid in Vlaardingen, maar toen ze trouwde verhuisde ze naar Schiedam. Toch heeft ze haar babyspa in Vlaardingen geopend. “Ik heb meer met Vlaardingen. Ik ben hier opgegroeid en ik vind het hier gezelliger.” Zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens 😉

Een babyspa beginnen

Ayaz, het zoontje van Merve is dé reden dat ze een babyspa is begonnen: “Ik wilde iets leuks doen samen en ik kwam uit bij een babyspa in Rotterdam. Hij werd er heel relaxed van en viel als een roosje in slaap. Ik vond het zelf ook leuk, je bent echt even op een andere manier bezig met je kindje. Ik kwam erachter dat het hier in de omgeving nog niet bestaat. En ik wilde graag iets voor mezelf beginnen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

BabySpa
Foto: indebuurt Vlaardingen

Voor ontspanning en tegen buikkrampjes

Haar man steunde Merve meteen en dus begonnen ze met de voorbereidingen. Merve heeft verschillende cursussen gevolgd om een babyspa te kunnen beginnen. Ze legt het uit: “Een babyspa heeft veel voordelen voor de baby. Zo vermindert het stress, maar helpt het bijvoorbeeld ook tegen buikkrampjes. Het warme water met de bubbels, de rustgevende muziek en verlichting en tot slot de massage met lekkere olie zorgen voor een ontspannen gevoel. En het is goed voor de band met je kindje door het vele huidcontact.”

‘Baby’s vallen soms voor de massage al in slaap’

Het plan was om in februari al open te gaan, maar corona gooide roet in het eten. Nu is de babyspa ruim een week open en Merve merkt dat het al goed begint te lopen: “We hebben al een hoop leuke reacties gehad. Baby’s vallen vaak direct na de behandeling in slaap, soms al voordat de massage begonnen is. Een aantal papa’s en mama’s hebben meteen een nieuwe afspraak ingepland. En er zijn ook al verschillende zwangere vrouwen langsgekomen die graag een afspraak in willen plannen als hun kindje er is!”

Plannen voor de toekomst

Merve heeft nog verschillende toekomstplannen voor de zaak. Zo wil ze graag een grotere jacuzzi in de kelder, zodat de ouders daar met hun baby in kunnen zitten. “Het lijkt me ook leuk  om verschillende cursussen aan te bieden. Ik heb nog zoveel ideeën! Maar dat is iets voor de toekomst. Ik ben nu vooral blij dat ik mijn eigen babyspa heb geopend!”

Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen

Lees ook:

haci

Haci redde een automobilist uit de haven: ‘De angstige blik in zijn ogen vergeet ik nooit meer’

In mei 2019 reed een automobilist de haven in. Een man van 79, en ook nog eens slecht ter been. Haci...

Slapend rijk: maak kans op een €200,- tegoedbon van totaalBED

Meedoen aan deze winactie? Daar hoef jij geen nachtje over te slapen. indebuurt mag twee tegoedbonne...
vacatures in Vlaardingen

Nieuws! De winkels in Vlaardingen mogen op zondag langer open

Het is lang een discussie geweest: mogen de winkels op zondag open of niet? Nu is het besluit genome...


Meer over BabySpa Exclusive ontdekken?

BabySpa Exclusive

beauty en wellness

Gesloten09:30 - 18:00 |19:00 - 21:00

Fransenstraat 23, Vlaardingen

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.