Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het weer in juli: ‘Later in de maand stijgt de temperatuur’

Door Carin van der Meij 30 juni 2020

Juli; de eerste maand van de zomervakantie. Sommige Vlaardingers durven het aan om de grens over te gaan, maar er zijn ook genoeg mensen die kiezen voor een vakantie in eigen land en misschien zelfs eigen stad. Het weer is dan essentieel: krijgen we een zomerse maand? Wij nemen de weersverwachting voor juli met je door.

De badkleding kan nog even in de kast blijven. Weeronline-meteoroloog Matthijs van der Linden verwacht voor de eerste weken van juli gematigd Hollands weer.

Weer in juli

“We beginnen de maand met wisselvallig weer. Het is niet slecht, maar we krijgen geen zomerse dagen zoals we van afgelopen weken gewend zijn”, vertelt de weerexpert aan indebuurt. “Het wordt een mix van zon, stapelwolken en buien. De temperatuur blijft tussen de 20-23 graden.”

In de tweede helft van juli worden we letterlijk weer in het zonnetje gezet. Matthijs: “Later in de maand lijkt de temperatuur te stijgen. We gaan dan weer richting de 30 graden of meer.”

Weersverwachting in Vlaardingen

Voor Vlaardingers die in juli op vakantie gaan naar Tuïnesie of Balkonia, zoomen we even in op de weersverwachting voor onze regio voor de komende twee weken. De voorspelling geeft inderdaad temperaturen aan tussen de 20 en 23 graden. Ook hebben we af en toe kans op een buitje. Laten we hopen dat we inderdaad in de tweede helft van juli nog een echte zomer krijgen!

Bron: Weeronline

Lees ook:

Op vakantie in Vlaardingen: 5 x zo waan je je toch in Italië

Op vakantie naar het buitenland kan weer, maar toch blijven veel Nederlanders thuis of dichtbij. Maa...
stadsstrand 2020

Stadsstrand 2020: alles wat je moet weten

Vorige week kwam het goede nieuws: het Stadsstrand mag ook in 2020 weer open. Het zal er natuurlijk ...

5 x deze hotspots zagen wij in andere steden en willen wij ook

Begrijp ons niet verkeerd: Vlaardingen is de allerfijnste plek om te wonen. Toch zien wij hotspots i...

Meer over

Nieuws Weer

adv.