Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgelet! Hier in Vlaardingen moet je deze week omrijden

Door Rinske Lichtendahl 29 juli 2019

In Vlaardingen veranderen zaken, straten of hele wijken soms best snel. Maar één ding zal nooit veranderen: er zijn vaak werkzaamheden in Vlaardingen. Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we de wegwerkzaamheden iedere week voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden van 29 juli tot en met 4 augustus.

Erasmusplein: Het is je vast niet ontgaan, want de herinrichting van het Erasmusplein is al een tijdje aan de gang. Daardoor is er ter hoogte van het Tussenpad en de Buys Ballotlaan geen rijbaan beschikbaar. Ter hoogte van de Marnixlaan/Dirk de Derdelaan is één rijstrook beschikbaar.

Hoflaan: Sinds vorige maand wordt de bestrating van de Hoflaan vernieuwd. Het is nog niet bekend tot wanneer dit gaat duren. Er zijn hierdoor geen rijbanen beschikbaar.

Maasboulevard: Door bouwwerkzaamgeden is er een versmalde rijstrook beschikbaar aan de Maasboulevard. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind 2019 klaar.

Marathonweg: Vanwege een bouwinrit voor bouwproject sporthal en Parc Claudius is er op de Marathonweg geen fietspad beschikbaar. Eind dit jaar zijn deze werkzaamheden naar verwachting klaar.

Trekkade: Vanwege een overkluizing voor de bemaling van water naar de Vaart is de doorrijhoogte en breedte beperkt tot 4 meter. Het fietspad is gewoon bereikbaar. De werkzaamheden vinden plaats tot 2 augustus.

Lees ook:

Hoekse Lijn

Dit is de datum wanneer de Hoekse Lijn écht gaat rijden

Twee jaar na dato, maar het lijkt nu toch écht te gaan gebeuren: je kan binnenkort instappen in de m...

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.