Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze types kom je tijdens een hittegolf tegen bij de Krabbeplas

Door Rinske Lichtendahl 12 augustus 2020

Met warm weer is het heerlijk om overdag bij de Krabbeplas te liggen. Of juist ’s avonds, aangezien je niet echt kunt verkoelen in het water met blauwalg. Toch hangt hier in de zomer vaak een heerlijke beachvibe. Veel verschillende Vlaardingers komen hier heerlijk ontspannen. Wedden dat je deze types sowieso tegenkomt?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De voorbereide genieter

Deze Vlaardinger is niet voor één gat te vangen! Naast de geijkte parasol en handdoekjes heeft hij of zij de juiste spullen bij zich voor vrijwel iedere situatie. Koelbox in de auto, regenponcho’s mee (“Je weet maar nooit wat het weer doet”, bij een helderblauwe lucht) en zélfs een wc-rol gaat in de tas. In de avond halen deze personen vaak ook nog een complete barbecue en tuinstoelen uit de auto. Handig!

De brakke tak

De planning was dat hij of zij op stapvakantie ging naar Chersonisoss, Albufeira of Sunny Beach. Corona gooide roet in het eten, dus dan zoek je het maar dichter bij huis, toch? De brakke tak heeft afgelopen nacht íéts te diep in het glaasje gelegen en komt dus vooral naar de Krabbeplas om bij te pitten. Om rond het middaguur weer met een biertje te beginnen 😉

De ouders (mét kinderen)

Kinderen: je eierenstokken rammelen bij het idee alleen al of je wacht er liever nog even mee. De Krabbeplas is er voor iedereen en daarom komen ouders ook graag met hun kroost naar het strandje. Leuk voor hen, minder leuk voor jou als er wordt gehuild of gekrijst. En natúúrlijk vinden we die kids wel hartstikke schattig als ze een zandkasteel bouwen of een zandkoekje eten.

De feestgangers

Je hebt je handdoek uitgespreid, jezelf ingesmeerd én je boekje erbij gepakt: dit wordt jóúw dag. Opeens klinkt er verderop een harde bas. Was da nou?! Al snel ontdek je dat een paar handdoeken verderop een groepje feestgangers is neergestreken. En tja, die maken hun dagje Krabbeplas pas écht compleet met een muziekje. Nu maar hopen dat het ook een beetje jouw smaak is.

De warmgeklede Vlaardinger

Bij sommige mensen vraag je je af: heb je de weersverwachting wel gecheckt voordat je hier heen kwam? Lange mouwen, een broek tot over de knie of soms zelfs een windjack. Achja, misschien voelt hij of zij zich er gewoon heel fijn in!

Lees ook:

cirkel krabbeplas

Iedereen heeft vanaf nu zijn eigen cirkel bij de Krabbeplas

Wat is het deze dagen toch heerlijk weer! Perfect om lekker te zonnen bij de Krabbeplas, of te pickn...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.