Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hotspot-alert: SISI Bar & Kitchen gaat dit weekend open

Door Rinske Lichtendahl 28 februari 2020

We hebben er lang op gewacht, maar dit weekend is het zover: SISI Bar & Kitchen gaat officieel open. Dat betekent dat we er vanaf zaterdag terecht kunnen voor heerlijke burgers en goede cocktails. Jum!

We schreven eerder al dat Marvin en Larissa stopten met Wijnbar Centraal en SISI ervoor in de plaats openen. Maar wel in een ander pand: je vindt deze nieuwe tent tussen El Loco en de Malle Babbe in. Voor de zaak komt een klein terras en ook aan de overkant van de steeg, tegen de Basic Fit aan komen een paar tafeltjes.

Van Wijnbar naar burgers en cocktails

Marvin lacht: “Ja die burgers is ook een beetje iets van ons. Als we samen op vakantie zijn zoeken we altijd meteen een burgertent op. We vinden het gewoon lekker. En makkelijk. En je kunt er zoveel mee variëren, dat is het leuke ervan. In Vlaardingen heb je nog geen tent waar je goede burgers kan eten. En er is ook geen cocktailbar. Dus wij besloten het te combineren. Hoe vet is het dat je hier straks een hamburger kan eten met een cocktail erbij?”

En de naam Sisi? Marvin vertelt dat echte Amerikaanse burgerrestaurants vaak een vrouwennaam hebben. “Daarom hebben wij ook voor een vrouwennaam gekozen. En we hebben besloten het te vernoemen naar Larissa’s zusje: Sissi.”

Borrelen en eten

Je kunt er dus eten, maar je kunt er ook goed borrelen. Geen zin in een cocktail? Dan kun je er ook terecht voor een goed glas wijn, net zoals je dat kon bij de Wijnbar. En als je meer trek hebt in een biertje? Dan kan dat natuurlijk ook.

Eten en uitgaan in eigen stad

Marvin en Larissa willen dat hun zaak net wat luxer wordt dan andere, maar toch toegankelijk is. “We willen het uitgaanspubliek van Vlaardingen niet verliezen, dus op de zaterdagavond zal het er ongeveer hetzelfde aan toe gaan als bij de Wijnbar. Die sfeer willen we graag behouden. Maar nu zijn we er voor een bredere doelgroep. Je kunt nu ook lekker met je gezinnetje bij ons komen eten bijvoorbeeld. We willen Vlaardingers echt in eigen stad houden en voorkomen dat iedereen naar Rotterdam gaat voor een avondje uit,” aldus Larissa.

En dit is wanneer het open gaat

De opening van de gloednieuwe cocktailbar is natuurlijk reden voor een feestje! En die komt er: zaterdag 29 februari om 21.00 uur is de feestelijke opening van SISI. Ben jij al klaar om alle cocktails uit te proberen?

Check de openingstijden op de bedrijfspagina 👇

 Meer over SISI Bar & Kitchen ontdekken?

SISI Bar & Kitchen

cocktailbars

Vandaag gesloten

Brede Havenstraat 6, Vlaardingen

Bekijk meer:cocktailbars

adv.