Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wat er gaat gebeuren met eetcafé Stam

Door Rinske Lichtendahl 9 februari 2020

Stam is sinds dit jaar gesloten en wij vroegen ons af: wat gaat ermee gebeuren? We kunnen deze plek namelijk echt niet missen als het weer terrasweer wordt. Goed nieuws: we hoeven ons geen zorgen te maken want in maart kunnen we hier alweer genieten van een lekker drankje of hapje! Oh yeah! 

Stam is verkocht aan Junior Flynn, die ook de eigenaar is van Flynn’s, The Irish Pub, de Molm en sinds dit jaar ook van d’Oude Stoep. Junior laat weten dat d’Oude Stoep een beetje wordt vernieuwd, maar het verder wel gewoon hetzelfde blijft. Het gaat ook niet voor langere tijd dicht. Maar hoe zit dat bij Stam? Want als je even stiekem door het raam gluurt zie je dat de zaak volledig in puin ligt. Junior lacht: “Ja, we hebben alles gesloopt.”

Dit gaat er veranderen

Junior vertelt: “De naam blijft hetzelfde en het blijft een eetcafé, maar ik wil de uitstraling wat vernieuwen. Een nieuw en moderner interieur, maar wel met de sfeer van een eetcafé. Voorin komt bijvoorbeeld een lounge-gedeelte en daarachter het gedeelte waar je kunt eten.” Ook de kaart wordt een beetje vernieuwd, maar blijft wel in dezelfde richting: een gemiddeld hoofdgerecht kost ongeveer 17 euro.

De verbouwing is in ieder geval in volle gang. Hij wordt uitgevoerd door aannemer Freek van Buuren en door Steve Culver Stukadoors. Bekijk hier de foto’s van de verbouwing tot nu toe:

En dit is wanneer het open gaat

Junior vertelt dat de verbouwing niet al te lang meer zal uren: “We willen in maart open! We gaan zeven dagen per week open en dan vanaf 10 uur ’s ochtends. Zo kunnen we ons ook richten op lunch en koffie. Natuurlijk kun je ook lekker komen borrelen op zaterdagavond en in de zomer op het terras genieten. En op zondagen komt er live muziek. Zo kunnen ook de wat ouderen bij Stam genieten. Ik wil dat Stam een leuke plek wordt voor iedereen.”

 Meer over Eetcafé Stam ontdekken?

Eetcafé Stam

eetcafés

Geopend13:00 - 00:00

Markt 9, Vlaardingen

Bekijk meer:eetcafés

adv.