Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier worden we blij van: er komt héél lekker lenteweer aan (ook in Vlaardingen)

Door Rinske Lichtendahl 30 maart 2020

Zonneschijn genoeg de laatste tijd, maar geen korte-broeken-weer. Daar komt verandering in, want volgens diverse weerstations zou het volgende week 20 graden kunnen worden. Maak je tuin/balkon maar gauw lente-proof!

De komende dagen is het nog ietwat fris, inclusief nachtvorst, maar daarna loopt het kwik op. “Zaterdag kan het gemiddeld al 12 graden worden, zondag wordt het met een graad of 15 nog wat warmer”, vertelt Martijn Dorrestein van Buienradar aan RTL Nieuws. “Op maandag zou het volgens sommige metingen zelfs 20 graden kunnen worden. Maar dat is nog onzeker.”

Ook Weeronline voorspelt aangename temperaturen: de wind draait in het weekend naar het zuiden, waardoor het in het zuidoosten van het land zelfs méér dan twintig graden kan worden.

Afbeelding | Weeronline.nl

En in Vlaardingen?

Ook in Vlaardingen wordt het lekker, want hier tikt de thermometer begin volgende week de achttien graden aan, aldus de voorspellingen. Ach, heerlijk lenteweer! Daarna daalt de temperatuur wellicht weer iets, maar het lijkt erop dat we de winterjas na het weekend écht kunnen opbergen.

De regels van het RIVM zijn er niet voor niets, vermijd groepen mensen, als je op pad moet, doe dat zoveel mogelijk alleen en houd afstand.

Lees ook:

buitenspelen corona

MAG DAT: buitenspelen in tijden van coronacrisis?

Kinderen mogen door de coronacrisis niet meer naar school of opvang, tenzij ouders een cruciaal bero...

Meer over

Nieuws Weer

adv.