Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daar gaan we weer: storm Ellen is mogelijk in aantocht

Door Carin van der Meij 17 februari 2020

Grote kans dat je aankomend weekend liever binnen blijft, want er komt mogelijk opnieuw een storm naar Vlaardingen. Na Ciara en Dennis is het de beurt aan Ellen. Het lijkt een wekelijks bezoekje te worden, want dit zou de derde weekendstorm op rij zijn. 

Wat is er tot nu toe bekend over storm Ellen? Nog niet veel. Volgens Yannick Damen van Weeronline wordt het – met of zonder storm – sowieso niet veel soeps dit weekend.

Storm Ellen in Vlaardingen

De meteoroloog vertelt: “Het is nog onzeker of storm Ellen dit weekend ook echt komt, dat kunnen we in de loop van de week beter zien. Als de storm komt, zal dit op zondag of maandag zijn. We zien wel dat het weer er heel slecht uitziet voor dit weekend. Het gaat flink waaien en we zien dat het behoorlijk gaat regenen. Met carnaval op komst, is de kans best groot dat veel activiteiten daarom afgelast gaan worden.”

Storm Dennis en Ciara

In zeer korte tijd zijn er twee stormen over Vlaardingen heen geraasd, Ciara en Dennis. Dit heeft voor flink wat schade gezorgd in onze stad. Kijk hier de beelden:

ciara vlaardingen

Storm Ciara in Vlaardingen: dit is de schade in foto’s

Het stormde in Vlaardingen en niet zo’n beetje ook. Ciara – de eerste storm met een naam die over on...

Meer over

Nieuws Weer

adv.