Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Black Friday 2019 in Vlaardingen: dit is wat je moet weten

Door Rinske Lichtendahl 5 november 2019

Het is bijna weer zover: Black Friday! Eerder schreven we al een artikel over Black Friday in Rotterdam, maar we kunnen natuurlijk ook in onze eigen stad winkelen! Wij zetten een aantal dingen voor je op rij die handig en leuk zijn om te weten:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Black Friday is op 29 november

Voor wie het even niet meer helemaal scherp heeft: Black Friday is dit jaar op 29 november. Dat betekent dat je de hele dag kunt profiteren van flinke kortingen. En voor de echte koopjesjagers onder ons: veel (online) winkels hebben de hele week al Black Friday acties. In de gaten houden dus! Voordat je achter het net vist.

 

Géén verlengde openingstijden

 

Waar de winkels in Rotterdam maar liefst tot 23.00 uur open zijn, is dat in Vlaardingen niet het geval. Beetje opschieten met shoppen dus 😉 Het is vrijdagavond wel standaard koopavond in de stad, dus je kunt tot 21.00 uur je slag slaan!

Ballonpilaren

Hoe weet je nou welke winkels er allemaal meedoen aan de Black Friday gekte? Nou, in Vlaardingen is dat heel simpel: de winkels op het Liesveld die speciale aanbiedingen hebben krijgen een ballonpilaar bij de ingang. Zo weet jij precies bij welke winkel er koopjes te halen zijn!

Zangeressen door de stad

Posted by Flageolettes on Tuesday, 13 June 2017

 

Omdat Black Friday toch wel een feestje is, wordt er wat extra sfeer in de binnenstad gebracht! Daarom komen de Flageolettes optreden in Vlaardingen. Een damesgroep die muziek van vroeger tot nu speelt! Zij lopen door de binnenstad om wat extra gezelligheid te brengen! En natuurlijk: dressed in black!

Toch van plan om naar Rotterdam te gaan? Lees dan dit artikel even:

Black Friday 2019 in Rotterdam: dit moet je weten

Op 29 november is het weer zwarte vrijdag! En dat heeft niets te maken met files in Frankrijk, wél m...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.