Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Whoop whoop! Er komt een ijsbaan in ’t Hof en het wordt de grootste van Europa!

Door Rinske Lichtendahl 25 oktober 2019

Yes! We hoeven niet meer naar Rotterdam want we krijgen een mega-ijsbaan in Vlaardingen! En niet alleen een ijsbaan: er komt ook een hele horecatent bij. Dus drink je liever gluhwein (of bier) dan dat je schaatst? Dan kan dat ook gewoon!

Winterterras Vlaardingen

De schaatsbaan is onderdeel van een groter plan, namelijk het Winterterras. We kunnen elke zomer natuurlijk al genieten van het Zomerterras in het Hof, maar nu is het dus bijna tijd voor de eerste editie van het Winterterras. De kunstijsbaan en de (verwarmde) tent staan in het Oranjepark vanaf vrijdag 13 december. Het Winterterras blijft ongeveer een maand staan, namelijk tot 11 januari.

Twee ijsbanen en een warme horecatent

De tent wordt gezellig winters aangekleed. De overdekte ijsbaan wordt 450 m2. Er komt ook nog een openlucht ijsbaan van maar liefst 140 meter lang.

Programma

“We zijn het programma op dit moment aan het invullen”, zegt Cees Oosterom, voorzitter van de Stichting Winterterras. “Er komt een Stille Disco, curling-wedstrijden, thema-avonden voor jong en oud, en ook voor oudejaarsavond hebben we iets bijzonders in petto. In de komende weken zullen we meer en meer van het programma bekend maken.”

Ook leuk:

Kerst Vlaardingen dok 99

Restaurants waar je heerlijk kunt eten met kerst in Vlaardingen

Het is misschien nog een beetje vroeg, maar je kunt het maar vast weten! Je kunt natuurlijk weken va...

adv.