Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x leuk om te doen rond kerst in Vlaardingen

Door Rinske Lichtendahl 30 oktober 2019

Het is koud buiten en dat betekent dat de winter er weer aan komt! Wij hebben stiekem best alweer een beetje zin in kerst, dus we zochten uit wat er in de gezelligste tijd van het jaar te doen is in Vlaardingen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstmarkt Van Hogendorplaan

aanbiedingen vlaardingen

Op zaterdag 7 december is er een kerstmarkt op het Van Hogendorpkwartier! Leuk om kerstspulletjes te kopen, streekproducten, cadeautjes en ga zo maar door! Een kraam reserveren? Dat kan hier.

Kerstmarkt binnenstad

Posted by Kerstmarkt Vlaardingen on Friday, 15 December 2017

 

Tijdens de kerstmarkt in de stad is er een hoop te doen! De kerstmarkt zelf vindt zoals altijd plaats op de Markt en in de Fransenstraat. In de Grote Kerk is er een leuke kerstbrocante. Op vrijdagavond wordt om 20.00 uur traditiegetrouw de boom ontstoken. Hierna komt Elske DeWall optreden en kun je luisteren naar de mooiste kerstliedjes. Één en al gezelligheid dus! De kerstmarkt is op 13 en 14 december.

Afterparty bij Matinee en Alba’s

Posted by Cafe Matinee on Sunday, 4 August 2019

 

Op vrijdagavond 13 december wordt de kerstmarkt feestelijk afgesloten bij Matinee Live Wintereditie en op zaterdag 14 december bij Alba’s Christmas Party! Vinden we leuk!

Santa run

Op zondag 16 December lopen er honderden Kerstmannen door het centrum van Vlaardingen. Wie loopt er mee voor de gezelligheid en het goede doel?

Posted by Rotary Santarun Vlaardingen on Tuesday, 4 December 2018

 

Na de kerstmarkt is de decemberpret nog niet voorbij: zondag 15 december is het namelijk weer tijd voor de Santa Run & Walk! Ren of loop jij ook als een kerstman door Vlaardingen? Inschrijven doe je hier.

Winterterras

ijsbaan vlaardingen

We schreven er al over, maar naast het Zomerterras krijgt Vlaardingen nu ook een heus Winterterras. Met een megaschaatsbaan en horecatent! Lees het hier:

ijsbaan vlaardingen

Whoop whoop! Er komt een ijsbaan in ’t Hof en het wordt de grootste van Europa!

Yes! We hoeven niet meer naar Rotterdam want we krijgen een mega-ijsbaan in Vlaardingen! En niet all...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.