Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Vlaardingen

De redactie van indebuurt Vlaardingen zit in Rotterdam, maar we lopen ook vaak door de stad om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die in Vlaardingen te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Vlaardingen

indebuurt Vlaardingen
Central Post
Delftseplein 27K (ingang West)
3013 AA Rotterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Vlaardingen

Rinske Lichtendahl

Community Manager Rinske Lichtendahl

Ola! Ik ben Rinske, geboren en getogen in Vlaardingen. Ik ken de stad dan ook als mijn broekzak en ik kan je vertellen: Vlaardingen stikt van de leuke plekjes. En mensen. Met mooie verhalen. Ik kan niet wachten om deze plekjes en mensen aan jullie te laten zien. Ken je zelf een leuke hotspot of heb je een goed verhaal? Mail me!

E: [email protected]
T: 06 20 43 92 11

 

Layla Pansier

Freelance Redacteur

Gertjan van der Vaart

Gastfotograaf gertjan

Gertjan ontdekte in 2017 eigenlijk pas dat fotograferen helemaal het einde is. Na een aantal cursussen bij Kade40 gaat hij steeds mooiere platen maken van Vlaardingen en omgeving. Op indebuurt komen regelmatig foto’s van zijn hand voorbij.

Frans van der Vlis

Gastredacteur

Hoi! Ik ben Frans van der Vlis! Geboren en getogen in Vlaardingen. Ik heb enkele bijbaantjes gehad in de stad en ben nu redacteur bij Indebuurt Vlaardingen. Ik woon in de Babberspolder en studeer journalistiek in Utrecht.