Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Filmpje pakken na 1 juni: zo ziet dat eruit

Door Rinske Lichtendahl 30 mei 2020

Sommige Vlaardingers rennen op 1 juni naar het terras, terwijl anderen dolblij richting de Vue rijden. Bij de bioscoop zijn alle voorbereidingen om open te gaan in volle gang. Maar hoe gaat dat er precies uitzien, een filmpje pakken met coronamaatregelen? Wij zetten alles voor je op een rij.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Online tickets kopen

undefined

Tickets kopen doe je online zodat die binnen alleen nog maar gescand hoeven te worden. Scheelt meteen weer wachttijd! Tickets koop je via vuecinemas.nl of via de Vue app.

Éénrichtingsverkeer

Om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk afstand van elkaar kan houden is er door de hele bioscoop sprake van éénrichtingsverkeer. Ook zijn de in- en uitgang gescheiden en zijn de filmtijden meer gespreid. En in de zalen zelf is het ook goed mogelijk om die anderhalve meter afstand te houden.

Geen pauze

Om gewandel door de bioscoop te voorkomen en contactmomenten zoveel mogelijk te beperken worden de films zonder pauze vertoond. Dat wordt dus voordat de film begint meteen veel popcorn inslaan 😉

Bar boven én beneden open

Voorlopig zullen zowel de beneden- als de bovenbar open zijn om je favo snacks en drinken te halen. Zo hoef je niet in lange rijen te staan met andere mensen. Vue vraagt je om zoveel mogelijk met pin te betalen.

Maximaal 30 mensen per zaal

Net zoals in de rest van Nederland, geldt ook in de Vue dat er per zaal maar 30 mensen van een film kunnen genieten. Heb je wel minder last van krakende chipszakken 😉

Maximaal twee personen of je huishouden

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je meteen met je hele vriendengroep naast elkaar gaat zitten. Vriendengroepen moeten in de bioscoop afstand houden van elkaar, ook in de zaal. Hetzelfde geldt voor niet-samenwonende partners. Dus ook die romantische date met je scharrel van Tinder zit er even niet in. Als je een huishouden bent van maximaal vier, mag je wel naast elkaar zitten. Je plekje in de zaal krijg je trouwens toegewezen.

Kom niet te vroeg en ga na de film direct naar huis

De Vue wijst bezoekers erop om niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film naar de bioscoop te komen. En misschien niet zo gezellig, maar nakletsen zit er helaas ook niet in. Zorg dat je na afloop van de film de bioscoop direct verlaat. Zo wordt de bioscoop niet onnodig druk en kan de volgende groep bezoekers ook zorgeloos genieten.


Meer over Vue Vlaardingen ontdekken?

Vue Vlaardingen bioscopen

Gesloten14:30 - 22:00

Veerplein 134e, Vlaardingen

Bekijk meer:bioscopen

Uit eten of terrasje pakken in Vlaardingen: zo ziet dat er straks uit

Het is officieel: op 1 juni om 12.00 uur gaat de Vlaardingse horeca weer open! Feestcafés, clubs en ...

Duinrell, Blijdorp en meer: 5 x deze amusementsparken in de regio zijn weer open

Yes! We krijgen tóch nog een foodtruck festival in Vlaardingen

Leg je zonnebril en zonnebrand vast klaar: zo lekker wordt het weer dit pinksterweekend

Pinksteren 2020: Dit zijn de openingstijden van de supermarkten in Vlaardingen

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.