Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Herken jij deze plekjes? Schilderijen geïnspireerd op Vlaardingen!

Door Rinske Lichtendahl 5 oktober 2019

Vlaardingen heeft eigenlijk heel wat mooie plekjes! Kunstenaar Aad Hofman merkte dit ook op. En dus inspireerde hij zijn nieuwste schilderijen op mooie plekjes uit de Broekpolder, de Zuidbuurt en het voormalige Oeverbos. En deze nieuwe expositie kun je nu bewonderen!

Zie jij op welke plekken deze schilderijtjes geïnspireerd zijn?

Aad Hofman zijn werk is over de hele wereld te zien, maar hij maakt zijn kunstwerken ‘gewoon’ in Galerie de Duig in Vlaardingen. En daar is nu ook zijn nieuwste expositie te zien: ruim 40 miniatuurlandschapjes die allemaal geïnspireerd zijn op Vlaardingen zelf! En dan in het bijzonder op de Broekpolder, de Zuidbuurt en het voormalige Oeverbos. Zie jij op welke plekken de onderstaande 10 schilderijtjes op geïnspireerd zijn?

Aad Hofman heeft het schilderen zichzelf aangeleerd. Zijn werk was wereldwijd te bewonderen: van New York tot Parijs. Ook was zijn werk ooit te vinden in het van Gogh Museum in Amsterdam. Maar nu is zijn nieuwste expositie dus in Vlaardingen te zien. Van 5 tot 27 oktober kun je de miniaturen van Vlaardingen iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur komen bewonderen!

Ook leuk:

kunst vlaardingen susan ruiter

Susan maakt kunst met een knipoog: ‘Mensen worden vrolijk en blij van mijn werk’

Susan Ruiter heeft haar eigen galerie in Vlaardingen. Komende tijd staat de galerie in het teken van...


Meer over Galerie De Duig ontdekken?

Galerie De Duig

galeries

Gesloten13:00 - 17:00

Landstraat 29, Vlaardingen

Bekijk meer:galeries

adv.