Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hartverwarmend: ouderen krijgen kerstkaarten van Vlaardingers (video)

Door Rinske Lichtendahl 25 december 2019

Het is bijna kerst en dat betekent gezelligheid met familie! Maar stel je eens voor dat je niet meer zoveel familie hebt, of dat ze ver weg wonen. Voor veel ouderen is dit de realiteit. Om de ouderen in Vlaardingen een beetje in de watten te leggen, startte indebuurt Vlaardingen een kerstkaartenactie voor de ouderen die wonen in Vaartland. En dat werd een succes!

Kerstkaarten voor ouderen

We dachten: ‘Hoe leuk zou het zijn als Vlaardingse ouderen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen?’ Zo worden ze tijdens de kerst net wat extra in de watten gelegd. Daarom riepen we Vlaardingers op om kerstkaarten in te sturen aan ouderen in onze stad.

165 kaarten

We kregen kaarten per post binnen op de redactie, kinderen gingen aan het knutselen en verenigingen zorgden voor een groot aantal kaarten. We kregen maar liefst 165 kaarten binnen die we aan de ouderen konden geven!

En dit waren de reacties

Bijna net zo hartverwarmend was het overhandigen van al jullie kaarten. We kregen zoveel leuke reacties van de mensen. Van “Wat ontzettend leuk, dit is mijn eerste kerstkaart” tot “Wat kost dat? Moet ik nu een liedje zingen?” Alle kaarten werden ontvangen met een glimlach. Bekijk de foto’s maar:

Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen
Foto: indebuurt Vlaardingen

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om een kaartje te schrijven. We hopen natuurlijk dat jullie ook volgend jaar weer met ons mee doen!

Lees ook

jeugdstad

Erik zorgt elk jaar weer dat Jeugdstad één groot kinderfeest is

Als kind keek je er elk jaar weer naar uit: Jeugdstad. Het is kerstvakantie dus dat betekent dat dit...

adv.