Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

MAG DAT: foto’s (van je ex) bij het oud papier gooien?

Door Rinske Lichtendahl 27 mei 2020

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms weten we eigenlijk niet zo goed weten wat er wel of niet mag. Daarom vragen wij ons bij heel veel dingen af, MAG DAT? Met deze week: kun je foto’s bij het oud papier gooien?

Ben je blij dat je eindelijk van die verschrikkelijke ex af bent, zit je nog met een heel fotoboek van jullie romantische tripje naar Parijs. Dumpen die foto’s en hoppa in de prullenbak ermee! Toch?

MAG DAT?

Wij staan geregeld met een dilemma voor de prullenbak. Papier, rest, papier, rest? Daarom raadpleegden wij de Irado: “Papier met een plastic of aluminiumlaagje hoort niet thuis in de papiercontainer, en ook geen foto’s en ordners. Houd je schoon en droog papier netjes apart in de papiercontainer, dan kan het maar liefst zes tot zeven keer als grondstof kan worden hergebruikt voor de productie van nieuw papier, servetjes, wc- en keukenrollen.” Weer wat geleerd!

Doe Mee Met Minder Afval: Papier

Naast het bewuster omgaan met oud papier is minder papier en karton in huis halen ook een manier om afval te voorkomen. Irado daagt daarom Vlaardingers uit om vanaf 1 juni de hele maand mee te doen mee te doen met Doe Mee Met Minder Afval: Papier. Zij geven jou dagelijks tips, en jij doet de rest! Aanmelden doe je hier.

Meer MAG DATjes:

gemiddelde huizenprijs

Huisje, boompje, lege portemonnee: dit is de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Vlaardingen

De Nederlandse huizenmarkt is op zijn zachtst gezegd geen feestje en in Vlaardingen is dat niet ande...

IJsberen Blijdorp

IJsberen Blijdorp

Diverse groentenmix

fd548bd116f91dab3d11f998c1428e2e2750acdc87bae2aa731fc38b046ef039

adv.