Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let op: de vakantiedienstregeling van de RET gaat weer in

Door Rinske Lichtendahl 19 juli 2019

Voordat je straks op de tram of bus staat te wachten en het voelt alsof het langer duurt dan normaal: het is bijna zomervakantie, dus dat betekent dat de vakantiedienstregeling van de RET weer ingaat! De vakantiedienstregeling gaat maandag 22 juli in.

Als je niet wil dat heel je ochtendroutine meteen door de war is, let dan even op de aangepaste vertrektijden. Zo rijden trams, metro’s en bussen minder frequent en rijden er bijvoorbeeld ook kortere metro’s. Vanaf maandag 2 september rijden ze weer volgens de normale dienstregeling. Plan je reis via de RET reisplanner of  check het in de RET Real Time App.

Vakantiedienst metro

Op maandag tot en met zaterdag hebben alle metro’s andere vertrektijden dan je gewend bent en er rijdt minder vaak een metro. De vertrektijden van de weekendmetro blijft hetzelfde als je gewend bent. Op zondag rijdt de metro de normale zondagsdienstregeling.

Vakantiedienst tram

Maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur hebben alle trams andere vertrektijden dan je gewend bent en er rijdt minder vaak een tram. ’s Avonds en in het weekend rijdt de tram de normale dienstregeling.

Vakantiedienst bus

Op maandag tot en met vrijdag hebben alle buslijnen andere vertrektijden. In het weekend rijden de bussen de normale dienstregeling.

Vakantiedienst BOB-bus

De vertrektijden van de BOB-bussen vanuit Rotterdam blijven hetzelfde als je gewend bent. Party on!

RET Servicepunten

De openingstijden van de RET Servicepunten en RET Klantenservice blijven ongewijzigd.

Lees ook:

Hoekse Lijn

Dit is de datum wanneer de Hoekse Lijn écht gaat rijden

Twee jaar na dato, maar het lijkt nu toch écht te gaan gebeuren: je kan binnenkort instappen in de m...

Meer over

Gemeente Nieuws

adv.