Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Vlaardingse horecaondernemers horen bij de beste van Zuid-Holland

Door Rinske Lichtendahl 23 januari 2020

Deze week werden de Nederlandse Horeca Prijzen uitgereikt, waarbij veel awards werden overhandigd aan horecaondernemers uit heel het land. Een aantal Vlaardingse horecazaken deed ook mee aan de verkiezing en een aantal gingen met een eervolle vermelding naar huis.

Er werden awards uitgereikt in verschillende categorieën, zoals Café van het Jaar, Restaurant van het Jaar en Koffiezaak van het Jaar. Daarbij konden de deelnemers – die zichzelf aanmelden voor deze verkiezing – provinciewinnaar of gemeentewinnaar worden. De ondernemers maakten ook kans op een Gold Award: Zo’n prijs is alleen weggelegd voor horecazaken die minimaal dertig stemmen kregen en een gemiddelde score van negen of hoger.

De beste van Zuid-Holland

Wij checkten welke Vlaardingse horecazaken in de top 10 van de provincie Zuid-Holland eindigden:

Café van het Jaar
Grand Café Alba’s eindigde op plek 7 in Zuid-Holland. Ze kregen een waarderingscijfer van 9,20 en ontvingen ook een Gold Award.

IJssalon van het jaar

Vlaardingen staat maar liefst twee keer in de top tien van Zuid-Holland als het om ijssalons gaat: de Winzo eindigde op de 3e plek en Melbalino op plek 6. Beide zaken ontvingen ook een Gold Award.

Sportkantine van het jaar

Ook in de categorie sportkantines staan we maar liefst twee keer in de top tien: Cion op de 3e plek en VFC op de 5e plek. Cion ontving ook een Gold Award.

Andere Gold Awards

Deze horecaondernemers in Vlaardingen ontvingen ook nog een Gold Award: Café Matineé, Koffie Thee & Zo en Lunchroom de Bonte Zebra!

Bij de provinciewinnaars telde de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. De verkiezing is een initiatief van diverse horecapartijen zoals Horeca Netwerk, Gastronomie en Horeca Vizier. Alle eindstanden kun je hier bekijken.

Lees ook:

Kofie, Thee Enzo

Bianca van Koffie, Thee & Zo: ‘Ik stopte als verpleegster en opende mijn eigen zaak’

Nog geen drie jaar geleden werkte Bianca Ribbens-Borsje in de verpleging. Maar toen ze door de Hoogs...

Kiki en Bart werken bij de Bonte Zebra: ‘Het is hier één grote familie’

adv.