Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze delicatessenwinkels in Vlaardingen helpen jou aan smakelijke feestdagen

Door Layla Pansier 10 december 2019

Op zoek naar lekkere hapjes, mooie wijnen of bijzondere en smakelijke geschenken voor de feestdagen? Deze delicatessenwinkels in Vlaardingen zorgen dit jaar voor jouw meest smakelijke december!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Tovino

Posted by Tovino Delicatessenwinkel on Saturday, 7 December 2019

 

Dol op de smaak van Italie? Dan moet je bij Tovino aan de Korte Hoogstraat zijn. Bij Tovino kun je terecht voor al je Italiaanse lekkernijen en wijnen, die je je gasten wilt voorschotelen tijdens de feestdagen. Maar je kunt er ook terecht voor een mooi kerstcadeau.

Een mooie fles wijn bijvoorbeeld, of een Italiaanse tas gevuld met allerlei lekkere producten. Of stel je eigen cadeaupakket samen, er is keus genoeg!

Verkade Delicatessen

Ben je op zoek naar een kerstpakket of relatiegeschenk? Liefst niet één van “13 in een dozijn” maar met aandacht samengesteld, met kwalitatief hoogwaardige producten, kom dan bij ons langs!

Posted by Verkade delicatessen on Wednesday, 6 November 2019

 

Bij Verkade Delicatessen in De Loper kun je onder meer de lekkerste Hollandse kazen vinden. Bijvoorbeeld voor een lekker kaasplankje na het kerstdiner. Een lekker port erbij kun je ook meteen uitzoeken bij Verkade.

Of wat dacht je ervan om een mooie borrelplank samen te stellen, met verschillende soorten kaas en ham, noten en gedroogd fruit?

Ben je trouwens nog op zoek naar een kerstpakket of relatiegeschenk? Bij Verkade Delicatessen kun je terecht voor een mooi pakket met kwalitatief hoogwaardige producten, met aandacht samengesteld.


Meer over Verkade delicatessen ontdekken?

Verkade delicatessen kaaswinkels

Gesloten08:30 - 17:30

De Loper 65, Vlaardingen

Bekijk meer:kaaswinkels

Gastrovino Hogervorst

Delicatessen

Of het nu gaat om exclusieve wijnen, bijpassende kazen en vleeswaren, of om een mooie (relatie)geschenk voor de feestdagen. Bij Gastrovino Hogervorst kun je het vinden.

De delicatessenwinkel aan de Van Hogendorplaan biedt een wereld aan lekkers en kan je goed advies geven over welke wijnen en spijzen het beste passen bij jouw smakelijke feestdagen.


Meer over Hogervorst Delicatessen ontdekken?

Hogervorst Delicatessen kaaswinkels

Gesloten08:30 - 18:00

Van Hogendorplaan 927, Vlaardingen

Bekijk meer:kaaswinkels

Ook leuk om te lezen:

Kerst Vlaardingen dok 99

Restaurants waar je heerlijk kunt eten met kerst in Vlaardingen

Het is misschien nog een beetje vroeg, maar je kunt het maar vast weten! Je kunt natuurlijk weken va...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.