Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terrastip: Alba’s is een grand café op een van de mooiste plekjes van Vlaardingen

Door Rinske Lichtendahl 15 juli 2019

Een nieuw interieur in een oud jasje. Dat is Grand Café Alba’s. De relatieve nieuwkomer op de Vlaardingse haven die sinds een paar maanden op de Westhavenplaats zit. Een moderne en industriële styling aan de binnenkant, terwijl het gevestigd is in één van de mooiste historische panden van Vlaardingen.

De Vlaardingse haven voelde niet meer compleet nadat BRLN vertrok uit het statige gebouw. Maar na de intrek van Grand Café Alba’s is daar verandering in gekomen. Een eigentijds restaurant op een mooie plek. Een groot pluspunt is dat je hier tegelijkertijd drankjes kunt drinken en bootjes kunt kijken: het terras zit namelijk pal aan de Vlaardingse haven. En in de zomer is dat natuurlijk top!

Seizoensgerechten

Naast de reguliere menukaart biedt Alba’s regelmatig verschillende seizoensgerechten aan. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van echte Zeeuwse mosselen. Lekker!

Net even anders

Alba’s is nét even anders dan de rest van de horecagelegenheden in Vlaardingen. Zo is dit één van de weinige restaurants waar je iedere dag van de week terecht kunt voor een (champagne!!) ontbijtje. Daarnaast organiseren/hosten ze allerlei leuke events: Van live muziek tot een 30 Seconds toernooi. Goed dus om in de gaten te houden!Meer over Grand Café Alba’s ontdekken?

Grand Café Alba’s

restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Westhavenkade 1, Vlaardingen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Eten & drinken

adv.