Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tim Akkerman van Di-rect komt naar Vlaardingen

Door Layla Pansier 1 november 2019

Tim Akkerman komt vrijdag 8 november naar de Platenreus aan de Hoogstraat. Eigenaar Walter Romberg heeft de zanger uitgenodigd om te komen spelen én om zijn albums te signeren. Dit is je kans om hem in levende lijve te ontmoeten!

Van 15:00 tot 16:00 uur komt de van oorsprong Haagse zanger naar onze stad. Walter Romberg, eigenaar van de Platenreus, is blij dat het bijna zover is. Hij was namelijk al enkele maanden bezig om Tim Akkerman naar Vlaardingen te halen. “In mei nam ik contact op, maar hij bleek toen druk te zijn met het tv-programma ‘De Beste Zangers’,” vertelt Walter. Sinds die tijd is de populariteit van de zanger, zeker nadat het programma afgelopen zomer werd uitgezonden, behoorlijk gegroeid. Walter verwacht dan ook een behoorlijke opkomst in zijn winkel.

Trotse eigenaar Platenreus

Walter en Tim gaan overigens al een paar jaartjes terug. “Ik heb vroeger zelf in een aantal bandjes gezeten en kende hem uit dat circuit, toen hij nog zong bij Di-Rect,” laat de eigenaar van de platenzaak aan de Hoogstraat weten. “Ik leerde hem ooit backstage kennen tijdens Wantij Pop in Dordrecht, waar we samen het podium mochten delen. Een aardige jongen! En ik was erg onder de indruk van zijn stemgeluid.”

“Met zijn band Ivy League en door het programma Beste Zangers heeft hij laten horen dat hij wel meer noten op zijn zang heeft,” gaat Walter verder. “Ik kan dan ook met trots zeggen dat ik het super vind om Tim zelf eens in mijn winkel te hebben!”

Ontmoet Tim Akkerman in Vlaardingen

Wil jij Tim Akkerman in levende lijve ontmoeten? Wees dan op vrijdag 8 november om 15:00 uur bij de Platenreus. Volgens Walter gaat het druk worden, dus zorg dat je op tijd bent!

Kan je geen genoeg krijgen van Tim Akkerman? In januari treedt hij op in de Kroepoekfabriek.Meer over PLATENREUS ontdekken?

PLATENREUS

woonwinkels

Vandaag gesloten

Hoogstraat 210, Vlaardingen

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over

Doen

adv.