Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schaatsplezier op het Winterterras

Door Layla Pansier 27 november 2019

Ben jij ook zo dol op schaatsen en alle winterse gezelligheid eromheen? Dan kun je deze winter volop gaan genieten van het Winterterras in Vlaardingen! Van vrijdag 13 december tot en met zaterdag 11 januari kun je in het Oranjepark je uitleven op de kunstijsbaan. En natuurlijk kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld een lekkere warme chocomelk of glühwein in de sfeervolle ‘warme tent’.

Elke dag vrij schaatsen

Tijdens het Winterterras, dat plaatsvindt op dezelfde locatie als het Zomerterras, kan er elke dag vrij geschaatst worden. Het voordeel van een kunstijsbaan is dat er ook bij 10° C boven nul gewoon geschaatst kan worden. Schaatsplezier is dus gegarandeerd!
Het Winterterras heeft een overdekte ijsvloer van 450 m2, drie curlingbanen én een unieke skateway van 140 meter lang in de openlucht. Je kunt je eigen schaatsen meenemen, maar er zijn ook schaatsen te huren. Let wel: noren zijn alleen toegestaan op aangegeven tijden.

Schaatsclinics met noren

Naast het vrij schaatsen, kun je ook op het Winterterras terecht voor schaatsclinics met noren. Wil je schaatsen als Patrick Roest, Kjeld Nuis, Antoinette de Jong of Esmee Visser? Meld je dan aan voor een van de clinics in december en januari op het Winterterras. De clinics worden verzorgd door de Vlaardingsche IJsclub DVIJC en zijn er voor iedereen die wil leren schaatsen op noren. Voor volwassen én voor kinderen, vanaf 6 jaar. Ook wanneer je in het verleden op noren hebt geschaatst en het weer eens onder begeleiding wilt proberen, ben je van harte welkom om een van de clinics bij te wonen.
Weer je meer weten over de openingstijden van het Winterterras of over de data van de clinics? Check dan de website van het Winterterras. Hier kun je je ook meteen inschrijven voor de clinics.

Ook leuk:

kerstmarkt vlaardingen 2019

Kerstmarkt Vlaardingen 2019: Dit is wat je moet weten

De knusse dagen zijn weer begonnen! Ben jij al helemaal in kerstsferen? Zet dan zeker 13 en 14 decem...

Meer over

Doen Getipt

adv.