Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsdag 2020 en andere evenementen die nu niet doorgaan in Vlaardingen

Door Ilse Zoutewelle 24 maart 2020

Alle evenementen en samenkomsten in Vlaardingen worden tot 1 juni verboden, óók die met minder dan honderd personen. Deze maatregel is genomen om te voorkomen dat het coronavirus zich nog sneller verspreidt in Nederland. Dit betekent dat er heel veel evenementen in Vlaardingen niet doorgaan. Welke het zijn? We zetten de grootste voor je op een rijtje.

Koningsdag

Het zat er al een beetje aan te komen, maar nu is het definitief: geen feestjes en vrijmarkt dit jaar met Koningsdag…

Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag zou dit jaar extra spectaculair worden, omdat het 75 jaar geleden is dat we bevrijd werden. Door het coronavirus zijn helaas ook de evenementen van 4 en 5 mei voor dit jaar afgezegd.

TOOST

Foodtruckfestival Toost zou het eerste weekend van mei plaatsvinden, maar ook dat gaat helaas niet door. Toch is er goed nieuws, want TOOST had nog een weekend in Vlaardingen gepland, namelijk in juli. De organisatie laat weten dat ze die editie extra groot uitpakken: “Om het een beetje goed te maken en het weekend in mei te compenseren maken we hier echt een groot feest van!” Zie hier de Faceookpagina van deze editie.

Voorstellingen Stadsgehoorzaal

Ook alle voorstellingen die tot juni in de Stadsgehoorzaal te zien zouden zijn, zijn geannuleerd. De directie probeert de voorstellingen toch door te laten gaan op een later tijdstip. Bezoekers krijgen hier uiteraard bericht over.

Haring- en bier wandeltocht

Het valt net buiten de datum van de maatregelen, namelijk op 6 april. Maar toch is er uit voorzorg besloten de Haring- en Bierwandeltocht dit jaar niet door te laten gaan. De Marathon van Rotterdam werd eerder ook afgelast.

Het Varend Corso

Lees ook:

Och, nee: ook Varend Corso 2020 gaat niet door

Afgelopen maandag werd al bekend dat alle evenementen tot 1 juni verboden werden vanwege het coronav...

Missen we nog een groot evenement in dit overzicht? Laat het ons weten!

Lees ook:

holy

Dit is vanaf nu verboden in Vlaardingen en zo reageren Vlaardingers

Veel mensen houden zich aan de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, maar lang niet...

adv.