Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip! Vlaardingse brandweerhelden in nieuwe SBS6-serie

Door Rinske Lichtendahl 30 november 2019

Wanneer we sirenes horen kunnen we het niet laten om snel online te checken wat er is gebeurd. Dus hoe leuk is het om een echt kijkje achter de schermen te krijgen bij een spannend beroep als de brandweer? En dan ook nog eens die van Vlaardingen! 

In ‘Als de brandweer’ is te zien dat brandweermannen veel meer doen dan branden blussen. Ze helpen bij verkeersongelukken en reanimaties, maar schieten ook te hulp bij liftopsluitingen, ontsnapte dieren en beknellingen. Iedere zondag kun je wekelijks om 20.30 kijken naar ‘Als de brandweer’ op SBS 6.

Het programma

Bijzonder aan deze serie is dat de brandweer de opnames zelf filmt. Naast de eigen opnames wordt het brandweerwerk ook met beelden van een professionele cameracrew, nieuwsjagers, beveiligingscamera’s, drones, warmtebeeldcamera’s en smartphones vastgelegd.

Het programma richt zich voornamelijk op incidenten in de regio Rotterdam, en dat betekent dus dat incidenten in onze stad ook in beeld komen! In de eerste aflevering zag je al de brand aan de Wilhelminakade die in mei 2019 plaats vond.

Eerste aflevering gemist? Kijk hem hier terug!

Lees hier het verhaal van The Pittstop, die in september heropende na de brand:

Pittstop Vlaardingen

The Pittstop 2.0 is open: ‘De 4 maanden dat we dicht waren voelde als een eeuwigheid’

Pittstop 2.0 is ging maandag 20 september 2019 voor het eerst weer open. 4 maanden heeft het geduurd...

 

adv.