Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wat je moet weten over de intocht van Sinterklaas

Door Rinske Lichtendahl 6 november 2019

Het is alweer bijna tijd en dan kunnen we weer met z’n allen onze schoen zetten! Binnenkort is de intocht van Sinterklaas in Vlaardingen en het belooft weer een heel spektakel te worden. Wij zetten de belangrijkste en leukste info voor je op rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

16 november komt de Sint in Vlaardingen aan

Sinterklaasintocht Vlaardingen 2019
Foto: ANP

Sinterklaas komt met zijn stoomboot aan in Vlaardingen op 16 november. Om 09.20 uur komt de stoomboot aan bij de Visbank. Zorg dus dat je er op tijd bent voor een goed plekje!

Flyboard- en jetskipieten

Herinneren jullie de spectaculaire moves van de flyboardpiet van vorig jaar nog?Dit jaar neemt Sinterklaas zelfs 2 flyboardpieten mee naar Vlaardingen! 🤩We hebben er zin in en zijn al aan het aftellen!

Posted by Sint in Vlaardingen on Thursday, 31 October 2019

 

Vorig jaar nam de Sint al een flyboardpiet mee naar Vlaardingen en dat doet hij nu weer! Er zijn twee flyboardpieten van  de partij en twee jetskipieten. Vanaf 09.00 uur zorgen zij voor een heus spektakel in de Vlaardingse haven. Nog een reden om vroeg te komen dus!

Boyband Fource komt optreden tijdens het Super Sint Festijn

Posted by Sint in Vlaardingen on Monday, 28 October 2019

 

Sinterklaas neemt boyband FOURCE mee naar Vlaardingen. Zij komen optreden tijdens het Super Sint Festijn op het Veerplein. het Super Sint Festijn duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Op het plein zijn er de hele middag leuke, gratis activiteiten! Zo kunnen kinderen geschminkt worden, kunnen ze er knutselen, spelen, dansen en zijn er verschillende optredens te zien, waaronder dus FOURCE! Maar ook: de Pieten Road Show, Kidsmegapary Jeffmia, Manouk Pheifer van The Voice Kids, DJ Tim Dreamex, Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen en Pieten Pret. Kevin Brouwer van RTL4 praat de boel aan elkaar.

Natuurlijk komt ook Sinterklaas naar het Super Sint Festijn. Aan het einde van de dag kun je met de Sint op de foto tijdens de Sinterklaas Meet & Greet.

FOURCE is bekend geworden door het Junior Songfestival. Ze hebben 12 nummer 1 hits in de Kids Top 20, een NPO Zapp Award voor Beste Artiest, drie uitverkochte concerten, 5 miljoen streams op Spotify en 5 miljoen views op YouTube. Om 14.00 uur zijn zij te zien op het Super Sint Festijn.

Live uitzending van de intocht online

sinterklaas
Foto: ANP

Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch van het feest genieten? Je kunt de intocht in Vlaardingen live volgen! Het wordt live uitgezonden op www.sintinvlaardingen.nl en ook gaan ze live op Facebook. Vorig jaar keken er Vlaardingers vanuit Canada, Zuid-Afrika en Zweden. Hoe vet is dat?

Ook leuk:

Santa Run Vlaardingen

Yes! Je kunt je weer inschrijven voor de Santa Run Vlaardingen

Zondag 15 december 2019 is het weer zover: De Rotary Santa Run Vlaardingen. Honderden kerstmannen re...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Nieuws

adv.