Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daten in coronatijd: 5 x leuke activiteiten die je wél nog kunt doen

Door Rinske Lichtendahl 2 mei 2020

Je hebt nét iemand ontmoet en wilt eigenlijk volop gaan daten. Dat gaat nu helaas even niet zo makkelijk. Want wat kun je nog doen met je date tijdens deze gekke tijden? Het RIVM raadt af om elkaar fysiek te zien, aangezien het risico op besmetting te groot is. We tippen een aantal leuke activiteiten die je met je date kunt doen – op afstand natuurlijk.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ontsnappen uit een escaperoom

Foto: Unsplash

Stond er een escaperoom op de planning als date? Jammer, want die zijn natuurlijk momenteel gesloten. Wel kun je online een escaperoom doen samen. Achttien escaperoomeigenaren sloegen de handen ineen en en creeërden samen De Verloren Herinnering. Het spel is gratis te spelen, maar vond je het leuk? Dan kun je wel doneren.

Samen naar een festival

Foto ter illustratie: Unsplash

Het coronavirus gooiden voor veel feestjes en feestjes roet in het eten. Maar daar is natuurlijk al iets op bedacht. Tomorrowland heeft iedere dinsdag vanaf 15.00 uur een live stream met de allertofste DJ’s. Tover je huis om tot een festivalarea, videobel met je crush en maak er samen alsnog een feestje van!

Je kunt natuurlijk ook luisteren naar een Vlaardingse DJ:

Dansen maar! Dj Raimond haalt de club naar je woonkamer

We kunnen ons best voorstellen dat je het dansen en sjansen in de kroeg mist nu je aan huis gekluist...

(Bord)spellen spelen

Foto ter illustratie: Unsplash

Zijn jullie gek op spelletjes? Laat het coronavirus je niet tegenhouden! Het is een beetje omslachtig maar zorg dat jullie allebei hetzelfde bordspel in huis hebben. Zet je laptop aan het overkant van het bord en zet twee pionnen op het bord. Elke keer dat jouw tegenstander zijn pion verplaatst, moet jij dat ook doen met de pionnen op jouw bord. Het is een beetje anders spelen, maar geloof ons: uiteindelijk heb je gewoon een gezellige én grappige avond.

Een date met een andere Vlaardinger? Dat is dit een perfect spel om op afstand te doen:

Wil je spelen: dit heb je nodig voor een Vlaardingse 30 Seconds

Het is veel thuiszitten deze weken, dus Netflix heb je misschien al uitgespeeld. Misschien heb je de...

Sportief daten


Zijn jij en je date allebei sportief? Doe samen een virtuele work-out thuis. Zet een online video aan op je laptop, telefoon of tablet en videobel met elkaar. Zo kunnen jullie toch samen sporten en elkaar tips geven.

Lees ook:

4 x Zo zorgen Vlaardingse sportscholen ervoor dat je thuis in shape blijft!

Om verspreiding van het coronavirus te beperken zijn alle sportscholen gesloten. Maar dat betekent n...

Samen eten

Foto ter illustratie: Unsplash

Ben jij een ster met koken? Zorg dat jullie beide dezelfde boodschappen in huis halen. Leg door middel van videobellen aan je nieuwe vlam uit hoe hij of zij jouw specialiteit moet klaarmaken. En daarna natuurlijk gezellig ‘samen’ opeten! Waren jullie van plan om uiteten gaan? Dan kunnen jullie ook allebei je lievelingsmaaltijd bestellen en videobellen tijdens het opeten. Eet je toch een beetje samen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Corona Doen

adv.