Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier in de omgeving van Vlaardingen kun je carnaval vieren

Door Carin van der Meij 18 februari 2020

In Vlaardingen kom je dit weekend geen hossende carnavalsvierders tegen, maar dat betekent niet dat je thuis hoeft te blijven. In de omgeving zijn genoeg steden waar carnaval wel gevierd wordt. Check hier waar jij als Vlaardinger naartoe kunt.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Dordrecht

carnaval
Foto: Facebook Merwekrabbers Dordrecht

Carnaval in Dordrecht wordt klein gevierd. Op zaterdag 22 februari is er een optocht en zijn er wat carnavalsfeestjes, waaronder het jaarlijkse pleinfeest. Er wordt hier tot laat doorgefeest! Wil je feest vieren met de Schapenkoppen? Bekijk hier de planning van carnaval in Dordrecht.

Delft

carnaval

Een goed carnavalsfeestje is maar 15 km bij ons vandaan. In Delft vieren ze tussen zaterdag 22 en dinsdag 25 februari feest. De optocht begint op zaterdag de 22e om 13.00 uur en vanaf 16.00 uur is het feest op de markt: Dit wil je weten over carnaval 2020 in Delft, oftewel: Kabbelgat.

Breda

Foto: indebuurt Breda

Wil je tussen de Kielegatters carnaval vieren? Trek dan je beste pakkie maar aan, want in Breda maken ze er echt werk van. Eigenlijk is het vanaf zaterdag overal feest in de binnenstad. Hier vind je alle informatie over carnaval in Breda.

Tilburg 

Foto: indebuurt Tilburg

Tilburg is de ideale plek om lekker mee te zingen op carnavalskrakers. Vijf dagen lang is de stad in de ban van carnaval en jij kunt er onderdeel van uitmaken. Op vrijdagavond kun je al mee met de Kroegendwèèltocht om zingend langs alle kruikenkroegen te gaan. Bekijk hier alle informatie over carnaval in Tilburg.

Westland

Beeld via De Theebukkers ter illustratie.

Lekker dichtbij huis! De Lier, Wateringen en Poeldijk zijn de places to be tijdens carnaval in het Westland. In De Lier – tijdens carnaval ook wel het Bukkersgat genoemd – zorgt carnavalsvereniging De Theebukkers voor een goed feestje, bekijk het programma hier. Maar vergeet ook zeker niet Wateringen te bezoeken, daar staan genoeg leuke activiteiten op de planning.

Alle carnavalsoptochten in kaart

De feestjes met carnaval zijn natuurlijk onvergetelijk, tenzij je net een borrel teveel op hebt. Maar de carnavalsoptochten zijn toch wel het hoogtepunt. De keuze is reuze: in Nederland zijn er bijna negenhonderd optochten met carnaval. Op onderstaande kaart bekijk je carnavalsoptochten in de omgeving van Vlaardingen en in de rest van het land:

Lees ook:

Museum Vlaardingen

4 x leuk om te doen op woensdagmiddag in Vlaardingen

Het is woensdag! De kids zijn 's middags vrij, een mooie gelegenheid om samen wat quality time door ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.