Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 tips: hier in de buurt van Vlaardingen kun je heel fijn winkelen

Aangeboden door Delft Marketing 4 september 2020

Het is bijna herfst, tijd voor een nieuwe garderobe! Natuurlijk kun je in Vlaardingen prima shoppen, maar wil je eens ergens anders heen? Stap dan in de metro en trein en ga een dagje naar Delft. Langs de knusse grachten vind je leuke boetieks en unieke zaakjes waar je heerlijk kunt winkelen. Wij tippen een aantal gebieden die je zéker niet wilt overslaan.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Winkelen in Delft langs de grachten

voldersgracht-delft

Vanaf het station sta je in een paar minuten op de Voldersgracht, het Vrouwjuttenland en de Hippolytusbuurt. Hier vind je talloze leuke boetieks. Ga bijvoorbeeld naar Instore Conceptstore voor een nieuw setje hippe kleding (en fijn advies!). Even verderop kun je bij Mint Kids Conceptstore je mini me in het nieuw steken. Op zoek naar toffe woonaccessoires? Ga dan langs bij ’t Keuningshuys. Vintage shoppen kan ook prima in Delft, bijvoorbeeld bij Vintage Factory.

De Markt

markt delft

Tijdens je dagje Delft is het sowieso de moeite waard om over de Markt te lopen, al was het alleen om een selfie te maken met de Nieuwe Kerk. Neus – als een echte toerist – tussen de Delfts Blauwe keramiek van Heinen Delfts Blauw of stap binnen bij de oudste drogisterij van Delft: de Salamander. Je vindt hier fijne huidverzorgingsproducten, kruiden en schoonmaakproducten. Knoop vooral een praatje aan met de drogist: hij weet de oplossing voor de meest uiteenlopende huis-tuin- en-keukenproblemen.

Hartje Delft

Rechts van de Markt vind je de Oude- en Nieuwe Langendijk. Ook dit is een aaneenschakeling van leuke winkels. Ga bijvoorbeeld naar Dinmar, de kledingwinkel waar niemand minder dan comedian en presentator Jandino mede-eigenaar van is. Mannen kunnen een nieuwe outfit scoren bij The Style Kamer, GENTS of NO13. Enneh, hou je van woninginrichting? Stap dan binnen bij Seven Days en vergaap je aan prachtige interieurs. Vanuit Oude- en Nieuwe Langendijk kun je zó doorsteken naar de Beestenmarkt: een plein vol terrassen waar je heerlijk kunt uitpuffen met een kop koffie en een stuk taart.

In de Veste

Vervolg je shoptrip richting de Molslaan. Daar ontdek je weer een nieuwe schat aan unieke winkels. Zo is ODonna geliefd onder vrouwen uit de wijde omgeving: je vindt hier hippe kleding van merken die je niet snel ergens anders tegenkomt. Bij Xris vind je mooie accessoires en schoenen koop je bij Nobel. Nog een cadeautje nodig? Ga dan langs bij Loco Lama: hier scoor je woonaccessoires, sieraden en kinderspullen die nét even anders zijn.

Zuidpoort

Soms is het fijn om even te winkelen bij een bekende winkelketen. Ook die ontbreken niet in Delft! Je vindt ze in de Paradijspoort en op het Bastiaansplein. Je vindt hier onder meer een vestiging van HEMA, H&M, Expresso en WE. Ben je uitgewinkeld? Blijf lekker hangen en ga een hapje eten in de stad. Dat kan bijvoorbeeld bij Moodz, De Waag of Moeke.

Wil je meer tips en inspiratie voor een dagje winkelen in Delft? Kijk dan op de website van Delft Marketing.


Meer over Delft Marketing ontdekken?

Delft Marketing

Kerkstraat 3, Schiedam

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.