Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x leuk om te doen in Vlaardingen dit weekend

Door Layla Pansier 6 december 2019

Het is weer bijna weekend en dat betekent: leuke dingen doen! En er staat weer genoeg op de planning in Vlaardingen voor het weekend van 6 tot 8 december. 3 leuke tips van de redactie!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Battle voor Stichting Jarige Job bij KADE40

Posted by Carma Events on Thursday, 10 October 2019

 

Op vrijdag 6 december biedt KADE40 je de mogelijkheid om een superheld te worden door Stichting Jarige Job te steunen. Tijdens ‘Battle for Job’ wordt de strijd aangegaan tegen armoede in Nederland. Verschillende artiesten zullen optreden en proberen zoveel deze avond zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting.

Het publiek bepaald de winnaar van de battle. Hoe? Door een inzet tussen de €0,50 tot €2,- in te leggen op de act die volgens jou moet winnen. Deze opbrengst, samen met een entree van €2,- (incl. garderobe) gaat naar Stichting Jarige Job!

Een leuke avond hebben, terwijl je bezig bent voor een fantastisch goed doel. Dat is toch super?

Kerstmarkt Van Hogendorp Kwartier

Posted by Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier on Monday, 11 November 2019

 

Ben jij al helemaal in de kerststemming? Dan kun je deze zaterdag je lol op bij het Van Hogendorp Kwartier, met één van de grootste kerstmarkten in de regio.

De kerstmarkt, die je zaterdag 7 december van 11:00 tot 16:00 uur kunt bezoeken, telt maar liefst 45 gezellige kraampjes én niet te vergeten de in kerstsfeer ingerichte winkels. Op zoek naar originele kerstversieringen en creatieve cadeaus voor de feestdagen? Zorg dan dat je er bij bent.

Verspreid over de dag kom je ook de Santa Singers tegen. Gekleed in een rode kerstoutfit met sjaal en muts, zingen zij sfeervolle en bekende kerstliedjes. Gezellig!

Ladies Night bij Shots

Posted by Shots Vlaardingen on Friday, 1 November 2019

 

Zin in een gezellig avondje met je vriendinnen? Dat kan zaterdagavond 7 december bij Shots, want het is weer Ladies Night!
En hunk Dave Roelvink komt ook nog eens langs, dat wil je niet missen.

Overigens zijn heren ook gewoon welkom deze avond, maar de dames komen gratis binnen tussen 00:00 en 01:00 uur. Tenminste, als je jezelf hebt aangemeld via het facebook event. Fijne avond, ladies!

Ook leuk:

kerstmarkt vlaardingen 2019

Kerstmarkt Vlaardingen 2019: Dit is wat je moet weten

De knusse dagen zijn weer begonnen! Ben jij al helemaal in kerstsferen? Zet dan zeker 13 en 14 decem...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.