Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wie o wie neemt moeder en zoon in huis?

Door Rinske Lichtendahl 8 september 2019

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we Katy en Gompy in de schijnwerpers: een moeder en zoon. Ben of ken jij iemand die voor dit kattenkoppel wilt zorgen?

“Katy en Gompy woonden hun hele leven samen met hun baasje en de hond. Dit duo lag vaak lekker op schoot, maar ze hielden er beiden niet zo van om geaaid te worden. Spelen deden ze ook zo op zijn tijd en als het zonnetje scheen lagen ze lekker in de tuin. Als het koud was lagen ze juist lekker binnen thuis voor de buis. Hun leven was compleet. Helaas werd hun baasje ziek en kon niet meer voor hen zorgen. Moeder en zoon (13 en 12 jaar oud) kwamen bij ons terecht en we zochten een nieuw thuis voor ze. Dat was gelukt maar helaas zijn ze weer teruggebracht: ze waren te schuw in huis en er was amper contact tussen de katten en hun nieuwe baasje.

Bij ons in de opvang vinden ze het heel eng en we hopen dat er snel een nieuw baasje komt die weinig van ze verwacht en ze alle tijd wil geven om te wennen. Katy en Gompy zijn alles behalve aandachttrekkers. Het zou zomaar kunnen dat je ze de eerste weken niet zoveel ziet. Ze moeten samen blijven, want ze hebben alleen elkaar nog. Ze zijn op zoek naar een huisje met tuin of afgesloten balkon waar ze van de zon mogen genieten. Wie geeft dit duo een fijn pensioen?”

Ben of ken jij iemand die Katy en Gompy wilt adopteren? Kom kennismaken!

Kennismaken

Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.

Deze lieverd zoekt ook nog steeds een huis:

Dierenasiel vlaardingen kat buurman

Buurman houdt van het buitenleven en wilt een baas die graag knuffelt

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen...


Meer over Dierenopvangcentrum Vlaardingen ontdekken?

Dierenopvangcentrum Vlaardingen

dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.