Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verlegen Rakker is op zoek naar een rustig thuis

Door Rinske Lichtendahl 1 december 2019

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we Sergeant in de schijnwerpers. Help jij deze lieverd aan een thuis?

Zijn tongetje hangt er altijd uit

Rakker is een lieve verlegen knul van 3,5 jaar oud. Hij is altijd gewend om op een appartement te leven, maar dan wel graag met een ruim afgezet balkon.  Wat goed is om te weten is dat Rakker zijn tong er altijd uithangt. Dit komt omdat er een paar hoektanden ontbreken waar hij verder geen last van heeft. Het ziet er alleen een beetje gek uit. Hij is bij ons afgestaan omdat Rakker toch wat stress ervoer thuis. Hier in de opvang kunnen wij merken dat hij het allemaal heel erg spannend vindt.

Wij zoeken daarom een rustig huishouden voor hem. Bij zijn oude baasjes deed hij zijn plasjes niet altijd netjes op de kattenbak en dat ging niet over. Zijn oude baasjes zijn om die reden met hem naar de dierenarts geweest en daar kwam uit dat hij last van blaasgruis heeft. Dit is prima te voorkomen met blaasgruisvoorkomend voer S/O brokken. Zijn baasjes denken ook dat de onzindelijkheid kwam door dat hij veel stress had, misschien ook door alle voorbereidingen van de op komst zijnde baby, want hier in de opvang doet hij het netjes op de kattenbak.

Op zoek naar een rustig thuis

Rakker was bij zijn vorige baasjes gewend om met een andere kat en hond samen te leven. De hond was een middelmaat en was verder heel rustig en liet Rakker met rust. In de avond als het rustig was thuis kwam Rakker tevoorschijn om lekker geknuffeld te worden.  Heb jij een rustig huishouden voor deze verlegen knul? Kom dan snel met hem kennismaken. Zijn nieuwe baasjes moeten er niet van uit gaan dat Rakker bij de eerste kennismaking direct in je armen zal springen.

KENNISMAKEN: Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Als er een datum genoemd wordt vanaf wanneer een kat bezoek kan ontvangen dan kan er niet eerder dan die datum kennisgemaakt worden. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.Meer over Dierenopvangcentrum Vlaardingen ontdekken?

Dierenopvangcentrum Vlaardingen

dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.