Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kismo zoekt een actieve baas

Door Rinske Lichtendahl 11 augustus 2019

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we Kismo in de schijnwerpers. Een stoere, gezellige hond.

“Kismo is een flinke, gezellige reu van 6 jaar oud. Met hem in huis wordt het een stuk gezelliger, want hij is altijd vrolijk. Je zal je kopjes van de salontafel moeten houden, want zijn staart zwiept vrolijk met zijn stevige bibs mee. Deze energieke jongen wil graag wat meer sporten en zo van zijn spekjes spieren maken. Hij kreeg door omstandigheden te weinig beweging, dus hoog tijd om daar verandering in te brengen. Een gebrek aan beweging en mentale uitdaging zorgt voor frustratie en in zijn geval uit zich dat in het (aan de lijn) najagen van beweging. We verwachten dat dit bij consequente baasjes die voldoende met hem ondernemen zal verdwijnen. Hier moet natuurlijk wel aan gewerkt worden. Hij zoekt actieve baasjes die veel met hem gaan spelen en zijn conditie willen opbouwen. Hij kan niet met andere honden overweg dus dat is een aandachtspunt. Daarom zoekt hij een hond- en katloze woning. Kismo kan alleen thuis zijn en is waaks. Denk je dat deze jongen goed bij je past? Laat het ons dan weten!”

Ben of ken jij iemand die Kismo wilt adopteren? Stuur een mailtje, bel naar 088-8113580, of kijk op de website!

LET OP: het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.Meer over Dierenopvangcentrum Vlaardingen ontdekken?

Dierenopvangcentrum Vlaardingen

dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren Nieuws

adv.