Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kater Mollie zoekt een lief baasje

Door Rinske Lichtendahl 19 januari 2020

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we Mollie in de schijnwerpers. Weet jij waar Mollie terecht kan?

De kat uit de boom

“Hallo allemaal, ik ben Mollie. Je zou het niet verwachten misschien door mijn naam, maar ik ben een kater. Mijn baasje is overleden dus nu zit ik hier op een nieuw lief baasje te wachten. Ik kan je zeggen dat het wel even wennen is, maar de mensen hier zijn hartstikke lief en het eten is lekker. Ik ben wel het type dat de kat uit de boom kijkt.”

Lekker kroelen

“Bij mijn vorige baasje (die ik overigens zelf heb uitgezocht) vond ik het heerlijk om geaaid te worden, daar kon ik geen genoeg van krijgen. Maar alleen door haar hoor! Als mijn nieuwe baasjes mij de tijd geven dan komt het met de kroelbeurten helemaal goed. Ik ben het best op mijn plaats in een rustig huishouden en ik wil mijn baasje niet delen. En als je dan ook nog een huis met tuin hebt dan maak je mij helemaal gelukkig: ik maak namelijk graag ommetjes. Als je komt kennismaken en er is sprake van een match, dan mag ik meteen verhuizen.”

KENNISMAKEN: Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.

Foto: Dierenopvangcentrum Vlaardingen

Lees ook

dierenasiel

Annette helpt dieren aan een nieuw baasje: ‘Blinde Becky woont nu in Groningen’

Annette Hermes werkt al jaren bij het Dierenopvangcentrum in Vlaardingen, eerst als vrijwilliger en ...


Meer over Dierenopvangcentrum Vlaardingen ontdekken?

Dierenopvangcentrum Vlaardingen

dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.