Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze twee aanhankelijke broertjes zoeken een huis

Door Rinske Lichtendahl 8 december 2019

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we de broertjes Blixem en Stippie in de schijnwerpers. Help jij deze lieverd aan een thuis?

“Attentie dames en heren opgelet, want van dit duo hebben wij er maar slechts 1 op voorraad. Dit allerleukste duo Blixem en Stippie zijn twee leuke broers van 10 jaar oud. Ze hebben al eens eerder bij ons in de opvang gezeten, maar helaas zijn ze weer teruggekomen bij ons. Ze hadden veel meer aandacht nodig dan dat ze nu kregen, omdat hun baasje veel weg was voor het werk. Dit leuke duo zoekt nu een huisje waar ze lekker veel aandacht krijgen, want dat is wel wat ze graag willen. Ze zijn kampioen in kopstoten geven en vinden het heerlijk als je over hun buikje aait. Naast het kroelen vinden ze het ook nog wel eens leuk om achter een hengeltje aan te jagen. Ze zijn altijd gewend om op een appartement te leven, maar wel 1 met een ruim afgezet balkon. Blixem en Stippie hebben niet met kinderen samengewoond maar zijn wel visitekinderen gewend. Ze hebben behoefte aan veel krabmogelijkheden dus kom maar op met die kokosmatten, krabpalen en kartonnen krabplankjes! Kom je snel met ze kennismaken?”

KENNISMAKEN: Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Als er een datum genoemd wordt vanaf wanneer een kat bezoek kan ontvangen dan kan er niet eerder dan die datum kennisgemaakt worden. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.

Deze liever zoekt ook nog een huis

Verlegen Rakker is op zoek naar een rustig thuis

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen...

Meer over

Dieren

adv.