Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dani van 3 jaar zoekt een rustig thuis

Door Rinske Lichtendahl 6 oktober 2019

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we 3-jarige Dani in de schijnwerpers. Help jij deze lieverd aan een thuis?

“Dani is een rood/witte kater van ongeveer 3 jaar oud met een satijnzachte vacht. Het komt nog het dichtst in de buurt van een Rex-vacht, dus wie weet wat voor bloed er door zijn aderen stroomt! Dani liep al langere tijd rond te zwerven en gelukkig was er een kattenliefhebber die langzaam zijn vertrouwen wist te winnen. Zo’n verlegen kat hoort niet op straat thuis, dus gelukkig zit hij nu veilig bij ons. Hij is nog een beetje onder de indruk van alles maar lijkt het typje ‘ ruwe bolster blanke pit ‘. Onder zijn angstige snuitje schuilt een heel lieve kater die uiteraard een 5 sterrenhuisje verdient.

Hij bleef last van zijn ogen hebben doordat zijn oogleden wat naar binnen krulden. Gelukkig kon hij hieraan geopereerd worden en hij is bij 1 van onze vrijwilligers thuis weer opgeknapt. Hij had best wel even nodig om thuis te wennen, maar blijkt graag te spelen. Dit is een kat die alles op zijn tempo wil ontdekken en wat langer dan gemiddeld nodig heeft om iemand te vertrouwen. Dat geeft natuurlijk niks, zo is hij gewoon. Hij heeft baasjes nodig die niks willen forceren en hem alle tijd van de wereld geven om te wennen aan zijn nieuwe situatie.

Dani wil graag een rustig huis bij geduldige mensen, een heerlijk dekentje om onder te schuilen en uiteindelijk de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Dat kan pas als hij zich helemaal thuis en op zijn gemak voelt. Zie jij het wel zitten met deze jongen? Laat het ons dan weten!”

Kennismaken

Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.

Ook een lieverd die nog een thuis zoekt:

kat vlaardingen

Sergeant is op zoek naar een gezellig huisje!

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen...


Meer over Dierenopvangcentrum Vlaardingen ontdekken?

Dierenopvangcentrum Vlaardingen

dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.