Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buurman houdt van het buitenleven en wilt een baas die graag knuffelt

Door Rinske Lichtendahl 18 augustus 2019

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we kater Buurman in de schijnwerpers. Is het geen lieverd?

“Hallo allemaal, ik ben Buurman. Vinden jullie dat geen gekke naam? Nou ik ben er inmiddels al best aan gewend, want ik loop al zeker 13 jaar op deze aardbol rond. Mijn precieze leeftijd weten ze hier niet en mijn baasje kan het helaas niet meer vertellen. Wat er wel van mij bekend is, is dat ik van het buitenleven hou! Zet mij in een weiland met eenden en schapen en ik ben helemaal happy. Verder ben ik een typje van ‘kijk de kat even uit de boom’. Dwang vind ik niet prettig, maar als ik je eenmaal een beetje ken dan kom ik heel graag met je knuffelen en dan kan ik ook heel gezellig spinnen. Ik ben het best op mijn plaats in een rustig huishouden met de gelegenheid om naar buiten te gaan. Ik ben naar de tandarts geweest en ik kwam terug in het asiel met een heel aantal minder kiezen in mijn bek. Er zaten wat rotte exemplaren tussen! Gelukkig hoefde ik geen kunstgebitje. Kom je snel kennis met me maken?”

Ben of ken jij iemand die Buurman wilt adopteren? Stuur een mailtje, bel naar 088-8113580, of kijk op de website!

Kennismaken

Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Als er een datum genoemd wordt vanaf wanneer een kat bezoek kan ontvangen dan kan er niet eerder dan die datum kennisgemaakt worden. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.Meer over Dierenopvangcentrum Vlaardingen ontdekken?

Dierenopvangcentrum Vlaardingen

dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.