Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken dicht bij huis! 5 x vacatures in Vlaardingen

Door Rinske Lichtendahl 1 juli 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Vlaardingen op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Administratief medewerker

Wil je werken bij een internationaal bedrijf? Deze groothandel zit in Vlaardingen en is op zoek naar een administratief talent. Misschien naar jou? De vacature is voor voor 24 uur in de week en je kunt reageren tot en met 23 juli.

Administratief medewerker

Parttime - Geplaatst op 01 jul 2020

Productiemedewerker

Spierballen gezocht! Als productiemedewerker werk je in een grondstoffenmagazijn als orderpicker, rijd je op een heftruck om pallets aan en af te voeren en stapel je handmatig producten van maximaal 25 kilo. De vacature is parttime en reageren op deze baan kan tot en met 24 augustus.

Vervuld

Productiemedewerker

Parttime - Geplaatst op 01 jul 2020

C# Delphi Software Ontwikkelaar Developer

Developer worden in de logistieke sector? De range voor het brutosalaris wordt geschat op 2.800 tot 4.000 euro per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Het is ook mogelijk om parttime te werken. Reageren op deze baan kan tot en met 22 augustus.

C# Delphi Software Ontwikkelaar Developer | Logistiek | 2.800 – 4.00

Fulltime/parttime - Geplaatst op 01 jul 2020

Onderhoudsmonteur Koeltechniek

Als onderhoudsmonteur koeltechniek werk je door heel Nederland en soms zelfs over de grens. Vaak werk je alleen of in een klein team en je bent veel bij klanten. De vacature is voor een fulltime functie en reageren op deze baan kan tot en met 22 augustus.

Onderhoudsmonteur Koeltechniek

Fulltime - Geplaatst op 01 jul 2020

Trainer/coach/leerkracht voor een nieuw taalcentrum

Wijzer gaat een taalcentrum starten in Vlaardingen. En daarvoor is de organisatie op zoek naar een trainer/coach/leerkracht. Je zult onder meer een scholingsaanbod op gaan zetten op het gebied van taalverwerving en sociaal emotioneel leren voor het basisonderwijs. En deze trainingin geven aan kleine groepen medewerkers.

Echt iets voor jou? Solliciteer hier.

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.