Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe (bij)baan? Bekijk snel deze 5 vacatures in Vlaardingen!

Door Redactie 11 augustus 2019

Zoek je een (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Vlaardingen aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Vlaardingen voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Vlaardingse vacatures!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Assistent Supermarktmanager bij Lidl

Weten mensen altijd wat ze aan jou hebben? Ga je verantwoordelijkheden niet uit de weg? En zoek je een baan die nooit saai is? Wie weet zit jij bij Lidl helemaal op je plek!

Assistent Supermarktmanager

Lidl Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Verkoper bij Roobol

Als je blij wordt van het inrichting van huizen en een beetje gevoel hebt voor stijl, dan is deze vacature bij Roobol echt iets voor jou. En just so you know: de wil om te leren is hier belangrijker dan het hebben van veel ervaring!

Verkoper

M. Roobol Woontextiel Dienstverband: Branche: ...

Hulpkracht bij Xenos

Als hulpkracht bij Xenos ben je het visitekaartje van de winkel. Heb jij een flexibele instelling qua werkzaamheden en tijden? Dan loont het zeker de moeite om deze vacature even te bekijken!

Hulpkracht

Xenos Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Oproepkracht bij Blokker

Blokker zoekt een tijdelijke oproepkracht (maximaal vier maanden) voor 0 tot 36 uur per week. Ondanks dat het om een tijdelijke functie gaat, zul je als volwaardig teamlid meedraaien. Hallo personeelskorting!

Oproepkracht 0-36

Blokker Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Weekendhulp bij Kringloopwarenhuis Het Goed

Zoek jij een leuke bijbaan voor in het weekend en de vakanties? Kringloopwarenhuis Het Goed heeft een trendy uitstraling, geeft spullen een nieuw leven, en jou een nieuwe baan!

Weekendhulp

Het Goed Dienstverband: Branche: Standplaats: ...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.