Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x superleuke vacatures in Vlaardingen

Door Rinske Lichtendahl 3 augustus 2019

Zoek je een (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Vlaardingen aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Vlaardingen voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Vlaardingse vacatures!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Baliemedewerk(st)er bij Profile Tyrecenter DBS

Profile Tyrecenter DBS Vlaardingen is op zoek naar een baliemedewerk(st)er. Profile Tyrecenter DBS is een (truck)banden- en wielen specialist voor de zakelijk transport & logistieke markt en voor de particulier. Als baliemedewerk(st)er ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en ben je verantwoordelijk voor aansturing, planning en administratie. Kijk hier voor de vacature:

Baliemedewerk(st)er

Profile Nederland Dienstverband: Branche: Stan...

Hulpkracht bij Lidl

Als hulpkracht bij Lidl heb je een afwisselende baan. Je zorgt dat de schappen altijd goed gevuld zijn, je houdt de winkel netjes, je helpt klanten en uiteindelijk kun je de verantwoordelijkheid krijgen over een eigen afdeling. De vacature is voor 2-12 uur per week. Kijk hier voor de vacature:

Hulpkracht

Lidl Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Kok bij Bastion Hotel

Het Bastion Hotel zoekt een nieuwe grillmanager. Dit betekent dat jouw taken verder gaan dan slechts heerlijke gerechten bereiden voor de gasten. Je geeft namelijk ook leiding aan het team, je bent het eerste aanspreekpunt in de keuken en je zorgt dat alles op tijd wordt uitgeserveerd. Iets voor jou? Bekijk hier de vacature:

Kok

Bastion Hotels Dienstverband: Branche: Standpl...

Verkoopadviseur bij Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens zoekt een verkoopadviseur voor hun filiaal op de loper. Als verkoopadviseur ontvang jij de klanten en adviseert hun over brillen en contactlenzen. Je bent dus ook goed op de hoogte van mode en trends in de branche. En dan ben je ook nog commercieel ingesteld.

Verkoopadviseur

Eye Wish Opticiens Dienstverband: Branche: Sta...

Nachtreceptionist(e) bij het Delta Hotel

Als nachtreceptionist(e) ben jij op zondag-, maandag- en dinsdagnacht het aanspreekpunt van het hotel. Je werkt van 23.00 tot 07.00 uur. Ben jij een nachtbraker? Bekijk dan hier de vacature:

Nachtreceptionist(e)

Stichting Delta Hotel on Ice Dienstverband: Branche: ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.