Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4x superleuke vacatures in Vlaardingen!

Door Rinske Lichtendahl 28 augustus 2019

Zoek je een (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Vlaardingen aan de slag te gaan! Wij hebben vier leuke vacatures in Vlaardingen voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere vacatures in  Vlaardingen!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Freelance redacteur voor indebuurt Vlaardingen

Dit is natuurlijk de állerleukste vacature uit dit lijstje! Sta jij aan het begin van je schrijfcarrière en lijkt het je leuk om interviews te maken, bij ondernemers langs te gaan, creatieve artikelen en misschien zelfs video’s te maken? Je werkt in principe vanuit huis, gaat af en toe op pad en natuurlijk mag je aanschuiven op de redactie in Rotterdam. We zoeken een freelance redacteur die op regelmatige basis leuke artikelen gaat schrijven en weet wat er in de Vlaardingen gebeurt.

Freelance redacteur

Indebuurt Vlaardingen is op zoek naar versterking. We zoeken een freelance redacteur die op regelmat...

Gastvrouw of gastheer bij de bieb

Ben jij een echte boekenwurm? In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. je ontvangt gasten en helpt ze met hun vragen. Iets voor jou? Check de vacature hier:

Enthousiaste Gastvrouw/Gastheer

ONS Vlaardingen Dienstverband: Branche: Standp...

Verkoopmedewerker bij Blokker

Blokker zoekt een parttimer voor hun locatie op De Loper! Wil jij graag wat bijverdienen maar ook kunnen doorgroeien? Dan is dit misschien wat voor jou. Naast het netjes houden van de winkel en het draaien van de kassa, bestel je ook artikelen en beheer je de voorraad in het magazijn. Je kan doorgroeien naar Waarnemend Bedrijfsleider en uiteindelijk naar Bedrijfsleider.

Verkoopmedewerker

Blokker Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Hulpkracht bij Xenos

Wil jij wat bijverdienen? Xenos is op zoek naar een hulpkracht voor maximaal 12 uur per week. Je houdt de winkel netjes, verwerkt de vracht en draait de kassa. Lekker afwisselend!

Hulpkracht

Xenos Dienstverband: Branche: Standplaats: ...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.