Nathalie van Balloons by Nathh: ‘Iedereen wordt blij van ballonnen’

Foto: Layla Pansier

Verjaardagen, bedrijfsfeestjes, bruiloften… Nathalie Hoogeveen maakt van elke gelegenheid een echt feestje, met haar ballonnenkunst. Nog maar een half jaar geleden begon zij haar bedrijf Balloons by Nathh en men wist haar al snel te vinden. “Ik had nooit gedacht dat ik van mijn hobby een bedrijf kon maken. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet,” vertelt de kersverse onderneemster uit Vlaardingen.

“In de afgelopen maanden heb ik al meerdere feesten mogen aankleden met mijn ballondecoratie en er zijn ook al heel wat balloncadeaus de deur uit gegaan.” Nathalie is nog steeds blij verrast dat haar bedrijf Balloons by Nathh nu al zo veel klanten heeft.

“Het is allemaal begonnen als een hobby. Ik ben altijd dol geweest op feestje organiseren en aankleden en ook op een ‘gewone dag’ vond ik het leuk om te knutselen met ballonnen,” vertelt de Vlaardingse. “Op een gegeven moment vroegen steeds meer vrienden en familieleden of ik hen ook wilde helpen om feestjes te decoreren en zo ging het balletje rollen.”

Van hobby naar bedrijf

Nathalie gaat verder: “Van de zomer heb ik de stap gezet en heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik heb altijd al een eigen zaak gewild, maar ik had er nooit eerder aan gedacht dat dit ook kon met mijn hobby.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Nathalie met een van haar Valentijn creaties. (Foto: Layla Pansier)

Om te starten zette Nathalie een Instagram pagina op, om haar creaties te tonen. Zonder verder reclame te maken, kwamen er steeds meer klanten op haar pad. “Het leuke is dat mijn doelgroep groter bleek dan ik had gedacht. Ik ben begonnen met de intentie om ballonnen decoratie te verzorgen voor kinderverjaardagen en themafeestjes, maar ik werd ook veel benaderd door bedrijven,” vertelt ze. “En ook balloncadeaus doen het erg goed. Zoals een beer met ballonnen, originele heliumballonnen of rozen in een ballon of een boog voor Valentijnsdag. Deze kunnen worden opgehaald, maar we bezorgen ook.”

Steun en toeverlaat

Nathalie spreekt van ‘we’ omdat ze ook veel hulp krijgt van haar man, Darrell. “Hij is echt mijn steun en toeverlaat. Darrell stond volledig achter me toen ik mijn bedrijf vanuit huis wilde beginnen en hij helpt ook geregeld mee als er pakketten bezorgd moeten worden, of met het beheren van mijn Instagrampagina. Daar ben ik heel dankbaar voor.”

Samen met haar man heeft Nathalie ook twee kinderen van vijf en zes jaar, die het ook geweldig vinden dat hun moeder een eigen bedrijf in ballonnen decoratie heeft. “Vooral mijn dochter vind het erg leuk. Ik hoor haar dan ook regelmatig tegen anderen zeggen ‘Mijn moeder maakt de beste ballonnen’. Zo leuk!”

Mijn dochter zegt steeds: ‘Mijn moeder maakt de beste ballonnen’

Maar waar komt die passie voor ballonnen nu eigenlijk vandaan? Nathalie: “Van ballonnen wordt iedereen gewoon blij, dat merk ik iedere keer weer. Ik word er zelf blij van om er steeds weer iets nieuws van te creëren, maar de blije gezichten van anderen zijn nog mooier om te zien.”

Zo vertelt Nathalie ook dat ze in haar raamkozijn altijd een creatie heeft staan (zie foto boven het artikel), die bij de schoolgaande kinderen die iedere dag langslopen steeds weer een glimlach op het gezicht tovert. “De beer met de ballonnen vinden ze geweldig. Laatst had ik ‘m even weggehaald en toen hoorde ik ze zeggen hoe jammer ze het vonden. Nu staat ‘ie er weer en ik hoor elke dag weer hoe blij ze ervan worden. Geweldig, toch?”

Nog meer leuke Vlaardingse ondernemers:

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Jean Paul van Life Personal Training: ‘We zien het leven van cliënten soms helemaal veranderen’”

Jean Paul van Life Personal Training: ‘We zien het leven van cliënten soms helemaal veranderen’

Ga naar “Iris Hebing: ‘We moeten van ons negatieve zelfbeeld af’”

Iris Hebing: ‘We moeten van ons negatieve zelfbeeld af’

Ga naar “Holger van De Oesterparel: ‘Ik maakte van mijn passie mijn werk’”

Holger van De Oesterparel: ‘Ik maakte van mijn passie mijn werk’

Holger van der Heul van De Oesterparel - Vlaardingen

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Diverse A-merk schoenen** € 24,99”

Diverse A-merk schoenen** € 24,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 22 mei 2022
Ga naar “Tefal pannenserie Healthy Chef 50% korting”

Tefal pannenserie Healthy Chef 50% korting

 • Blokker
 • Geldig t/m 22 mei 2022
Ga naar “Kaftan € 6,99”

Kaftan € 6,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 22 mei 2022
Ga naar “Kipling dames tas € 32,99”

Kipling dames tas € 32,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 22 mei 2022
Ga naar “Optimel drinkyoghurt van € 1,99 voor € 0,99”

Optimel drinkyoghurt van € 1,99 voor € 0,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 22 mei 2022

Vacatures

Ga naar “Projectondersteuner”

Projectondersteuner

 • Gemeente Vlaardingen
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Strategisch Financieel Adviseur”

Strategisch Financieel Adviseur

 • Gemeente Vlaardingen
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Vlaardingen 750 jaar”

Vlaardingen 750 jaar

 • Van 1 jan t/m 31 dec