Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier komt het noodgebouw van de Hoogvliet en zo staat het ervoor

Door Rinske Lichtendahl 14 oktober 2019

We schreven het al eerder: supermarkt Hoogvliet gaat tegen de vlakte. Maar geen paniek, op dezelfde plek komt een gloednieuw pand waar de winkel weer in komt. In de tussentijd komt Hoogvliet in een noodgebouw te zitten, aan de overkant van het spoor. En daar zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen.

Aan de overkant van het spoor

Eind dit jaar begint de sloop van de Hoogvliet om plaats te maken voor nieuwbouw. In twee jaar tijd wordt er een nieuw pand gebouwd waarin de winkel zich opnieuw kan vestigen. Maar dit is niet het enige: in dit pand zullen ook 39 sociale huurwoningen komen. In die twee jaar zit de Hoogvliet dan dus aan de andere kant van het spoor.

Veel parkeerplekken

Ze zijn druk bezig met het terrein klaarmaken voor het noodgebouw. Zoals je ziet op de foto is het terrein erg groot. Dat komt omdat op dit terrein ook een parkeerterrein komt voor ongeveer 150 auto’s. Chill! Ook wanneer de nieuwe Hoogvliet weer is opgebouwd wordt de parkeergelegenheid verbeterd. Onder het nieuwe pand komt namelijk een garage. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar een plekje!

Lees ook:

platje vlaardingen china garden

Jun van China Garden is trots: “We hopen in het voorjaar van 2020 weer open te gaan”

Ah, we missen het Platje! Begin 2019 begon de sloop van China Garden om de boel vervolgens weer hele...


Meer over Hoogvliet ontdekken?

Hoogvliet

supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Westhavenkade 82, Vlaardingen

Bekijk meer:supermarkten

adv.