Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hee jij daar! indebuurt Vlaardingen zoekt gastredacteuren

Door Rinske Lichtendahl 7 februari 2020

Jazeker, we gooien de boel open! Nog geen jaar in de lucht, maar we groeien als kool op steroïden! Dus jij bent welkom bij het team van indebuurt Vlaardingen. Ben jij op zoek naar een groot podium waarop jij jouw schrijftalent kunt laten zien? Da’s mooi, want wij zijn op zoek naar gastredacteuren. 

Wat zoeken we precies?

Een Vlaardinger in hart en nieren! Vind je het leuk om voor een groot publiek (we gaan als een jekko op Facebook en Instagram) te bloggen? Be our guest!

Lijkt het je tof om typisch Vlaardingse taferelen te omschrijven? Is het je droom om een van onze vaste rubrieken over te nemen (MAG DAT?, leuk volgens local, genieten van)? Ben jij juist die lijstjeskiller met veel schrijftalent? Of trek jij het liefst met je camera eropuit om vast te leggen hoe mooi onze stad is in foto’s of video’s? Het is allemaal mogelijk zolang er maar een Vlaardingse link is!

Wat kunnen we je bieden?

Helaas, we kunnen je niet betalen. Maar je krijgt wel een eigen hoekje op de site. Je wordt eigenlijk een échte indebuurt-redacteur met vermelding op onze teampagina. Als je verslag wilt doen van een evenement, zorgen wij dat je naar binnen kunt. We helpen je met content maken zodat heel veel Vlaardingers je werk gaan lezen, zien en erover gaan praten. Daarnaast werk je in een supertof team!

Ja, ik wil!

Interesse om gastredacteur te worden of heb je nog vragen? Stuur even een mailtje naar [email protected] en laat even weten wat je tof vindt om te doen. Dan nemen we snel contact met je op.

Lees ook:

kini hairstyling

Nicole, Yett en Kimberly hadden nooit gedacht dat ze nú al een eigen kapsalon zouden hebben

Nicole Kramer (21), Kimberly Buisman (22) en Yett van Eijk (28) openden begin dit jaar KiNi Hairstyl...
valentijnsdag

5x goedkoop lunchen in vlaardingen

Zin om buiten de deur te lunchen maar heb je je salaris er alweer doorheen gejast? Geen punt, in Vla...
duur huis vlaardingen

Wonen in een monument: 5 x deze huizen zijn nu te koop in Vlaardingen

Vroeger was echt niet alles beter, maar als je van oude architectuur of bouwstijlen houdt, dan gaat ...

adv.