Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Maak kans op een diner voor twee van China Garden

Door Rinske Lichtendahl 1 december 2020

Liefhebbers van de Chinese keuken opgelet! We gaan iets heel leuks weggeven, namelijk een diner voor twee van China Garden. Eerder schreven we er al over: China Garden is open voor afhaal! En misschien kan jij straks wel gratis een heerlijk diner afhalen.

Eigenaar Jun Chou Jr. heeft met zijn team hard gewerkt en met resultaat: het vernieuwde restaurant is prachtig geworden en ook de menukaart ziet er héél goed uit.

China Garden Classic Menu

Het menu dat je kunt winnen is de China Garden Classic voor twee personen. Dat bestaat uit de volgende gerechten: atjar, saté ajam, babi pangang, foe yong hai en ajam ketjap. Natuurlijk krijg je er een grote bak rijst, bami of nasi bij. Voor meer informatie over de gerechten kun je de vernieuwde afhaalkaart raadplegen die je kunt vinden op de website. Krijg je al trek?

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Vlaardingen en je maakt automatisch kans op het menu van China Garden. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 15 december 2020. Op donderdag 17 december maken we de winnaar bekend.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.Meer over Restaurant China Garden (‘t Platje) ontdekken?

Restaurant China Garden (‘t Platje)

chinese restaurants

Maasboulevard 2, Vlaardingen

Bekijk meer:chinese restaurants

adv.