Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Maak kans op een diner voor twee bij Flynn’s

Door Rinske Lichtendahl 4 november 2019

“Becoming a vegetarian is a huge missed steak”, aldus Flynn’s. Voor wie Flynn’s nog niet kent: het is een toprestaurant in Vlaardingen waar je de heerlijkste vleesgerechten kunt eten! Maar uiteraard hebben ze ook hartstikke lekkere vis- en vegetarische gerechten. En je kunt nu dus kans maken op een gratis diner voor twee! 

Om te smullen!

Wat dacht je van gegrilde knolselderij met bospaddestoelen? Of een kabeljauwfilet, op de huid gebakken met limoensaus en rivierkreeftenstaartjes? Of ga je voor de specialiteit van Flynn’s en deel je de Tomahawk Steak van 1,2 kilo(!) met je date? Wij krijgen in ieder geval al trek als we de menukaart bekijken. Extra leuk: je kunt je eigen steakmes uitkiezen!

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Vlaardingen en je maakt automatisch kans op een diner voor twee bij Flynn’s. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 24 november 2019. Op maandag 25 november krijgen de winnaars een bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.Meer over Flynn’s ontdekken?

Flynn’s

restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Hoogstraat 167, Vlaardingen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Winacties

adv.