Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Win oesters en champagne met Valentijn bij Proost

Door Rinske Lichtendahl 8 februari 2020

Als je je nog niet hebt ingeschreven is dit je laatste kans! Win een Valentijnsborrel bij de nieuwste horeca-hotspot in Vlaardingen: Proost! En niet zomaar een borrel: het is net effe wat chiquer dan dat je gewend bent. Je krijgt namelijk allerlei mooie creaties van oesters geserveerd, samen met een glas Moët champagne.

Vorig weekend ging de trendy borrelbar open en dat was een groot succes. En nu kun je dus een Valentijns-borrel met je lover winnen! Of met je moeder natuurlijk 😉 Op vrijdag 14 februari organiseert Proost samen met De Oesterparel een Valentines Oyster Party. Lekker én romantisch!

Oesters en champagne

Proost is een trendy bar & kitchen waar je terecht kunt voor de net wat luxere borrel. Dat betekent: lekkere en bijzondere hapjes en drankjes. Zo serveren ze bijvoorbeeld Vlaardingse gin uit de distilleerderij H. van Toor. En de hapjes zijn ook allemaal net wat specialer. Zo organiseren ze verschillende thema-avonden met bijvoorbeeld Spaanse tapas of oesters. En vrijdag 14 februari is de eerste: de Valentines Oyster Party. Het arrangement kost normaal gesproken €35 euro per persoon, maar je kunt hem nu dus (gratis!) winnen voor twee personen!

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Vlaardingen en je maakt automatisch kans op de Valentijnsborrel voor twee bij Proost. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 11 februari 2020. Op woensdagochtend 12 februari krijgen de winnaars een bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

adv.