Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Win gratis schaatsen op het Winterterras zo vaak je maar wilt

Door Rinske Lichtendahl 28 december 2019

Je hebt nog maar een paar dagen om te winnen! Schaatsen in januari op het Winterterras, én, zo vaak je maar wilt! We verloten twee gratis tickets. Zo kun jij altijd met je vriend of vriendin komen schaatsen. En, de huur van schaatsen is gewoon inbegrepen.

Schaatsen, dansen en sjansen

Een grote ijsbaan, midden in het centrum van onze stad: het Winterterras heeft een overdekte ijsvloer van 450 m2 en een ijsbaan van 140 meter lang in de open lucht. Je kunt elke dag terecht van 09.00 tot 21.00 uur om te komen schaatsen en in het weekend is het zelfs tot 22.00 uur open. En er zijn regelmatig leuke evenementen: van rustige middagen met akoestische muziek tot DJ-sets met kerstklassiekers en foute 90’s-muziek in de avonden. Lekker twerken op de schaats dus!

Even klaar met schaatsen? Dan kun je in de warme horecatent lekker een biertje of wijntje drinken en pizza happen. Of een hotdog. Of patat. Enfin, we maken de winnaar bekend op 2 januari. Het Winterterras is er tot 11 januari 2020. Dat betekent dus anderhalve week gratis schaatsen. Let op: het zou kunnen dat de schaatsbaan soms eerder gesloten is, zoals op eerste kerstdag. Check voor je gaat dus altijd even het programma op de website.

En zo doe je mee

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Vlaardingen en je maakt automatisch kans op twee vrijtickets voor het Winterterras. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen aan deze actie kan tot en met woensdag 1 januari 2020. Op donderdag 2 januari krijgt de winnaar een bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

 

adv.