Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Win een diner voor twee bij Palladion

Door Rinske Lichtendahl 15 augustus 2020

Mocht je het gemist hebben: we hebben weer een heerlijke Vlaardingse winactie! Dit keer bij Palladion. Je kunt een cadeaubon van 75 euro winnen waar je lekker van uit eten kunt bij dit Grieks restaurant. Hoe leuk is dat?

Eerder schreven we er al over: Palladion 2.0 is open! Een nieuwe locatie, een nieuw interieur, maar de ouderwetse Griekse sfeer en gezelligheid. Eigenaren Yiannis en Dimitri hebben keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn: hier kun je zien hoe het nieuwe Palladion eruit ziet. En de gerechten zijn natuurlijk net zo lekker als je van ze gewend bent. Ga jij voor de klassieke gyros? Of voor de overheerlijke Stifado?

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Vlaardingen en je maakt automatisch kans op een bon van 75 euro van Palladion. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 20 augustus 2020. Op vrijdag 21 augustus krijgt de winnaar bericht.

Deze winactie is gesloten.Meer over Palladion ontdekken?

Palladion

griekse restaurants

Gesloten16:00 - 22:30

Liesveldviaduct 1, Vlaardingen

Bekijk meer:griekse restaurants

adv.