Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: steun de lokale ondernemer en win €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

Door Carin van der Meij 13 mei 2020

Je kunt – op kosten van indebuurt – jouw favoriete restaurant, koffiezaak of lunchroom helpen in deze moeilijke tijd. Wij verloten namelijk 3 x €100,- tegoed voor een horecagelegenheid naar keuze.

Van tegoedbonnen tot afhaal en thuisbezorging: onder de noemer ‘support your locals’ worden veel mooie acties opgezet om de horecazaken door de crisis heen te slepen.

Support your locals

indebuurt wil – samen met jou – ook de horeca in Vlaardingen steunen. Daarom verloten wij een waardebon t.w.v. €100,- die je bij een horecazaak naar keuze kunt gebruiken. Zo kun jij jouw favoriete eetcafé of lunchroom een hart onder de riem steken en zelf genieten van jouw favoriete maaltijd. En dan ook nog eens op kosten van indebuurt?!

Indien je wint, mag je de besteding van het cadeautegoed naar eigen wens invullen, zolang het bedrag bij één horecazaak wordt besteed. Zo zit je niet gebonden aan afhaal of bezorging, maar mag je de tegoedbon ook bewaren totdat het restaurant weer open is.

Hoe doe je mee?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Vlaardingen. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Vlaardingen. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Je hebt nog 1 week!

Je kunt nog precies één week meedoen. De actie loopt tot en met woensdag 20 mei. De winnaars krijgen bericht op donderdag 21 mei.  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Lees ook:

Deze Vlaardingse horecazaken oefenen met bedienen op 1,5 meter afstand

Nicolette van Dam plaatste onlangs een video op haar Instagrampagina waarop te zien is hoe zij ‘oefe...
junior

Junior heeft vijf horecazaken in Vlaardingen: ‘Ik kan vaarwel zeggen tegen mijn investeringen’

Junior Flynn (vooraan op de foto) heeft heel veel horecazaken in Vlaardingen, namelijk Flynn's, The ...
nazomer Vaardingen

Terrassen binnenkort weer open in Vlaardingen, óók die van Café Stam

De professionele schaar kan volgende week door de te lange lokken van Vlaardingers. Het kabinet heef...

adv.